دسته‌بندی نشده

آموزش روش درست کردن پودر چغندر (پودر لبو قرمز)

پودر چغندر قرمز یکی از انواع ادویه های اصیل ایرانی است که در انواع غذاها و دسرها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با دلگرم همراه باشید.

مواد لازم پودر لبو قرمز

  • چغندر قرمز به مقدار دلخواه

دستور تهیه پودر لبو

مرحله اول

برای تهیه پودر چغندر قرمز خشک شده ابتدا چغندر قرمز را می شوییم، سپس پوست شان را می گیریم و به صورت ورقه ای نازک مانند چیپس برش می زنیم. در ادامه چغندرهای ورقه شده را درون یک سبد مناسب می چینیم.

 پودر لبو

مرحله دوم

چغندرها را باید به صورتی داخل سبد بچینیم که روی هم قرار نگیرد. حالا سبد حاوی چغندرها را در هوای آزاد روبروی نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند. اگر چیپس های چغندر را نازک برش زده باشیم ۲ تا ۳ روزه خشک می شوند.

حتماً بخوانید:

مرحله سوم

برای اینکه ورقه های چغندر سریعتر خشک شوند می توانیم آنها را درون سینی فلزی قرار دهیم و روی شوفاژ یا بخاری قرار دهیم. روش دیگر این است که سینی را درون فر با کمترین حرارت قرار دهیم تا سریعتر خشک شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه خشک کردن چغندرها به پایان رسید می توانیم مقداری از آنها را به عنوان چیپس میوه نگه داریم و باقیمانده را داخل آسیاب می ریزیم تا به طور کامل پودر شوند. از این پودر به عنوان رنگ غذای طبیعی می توانیم استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا