دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه ی یخ های میوه ای با طعم و رنگ های متفاوت

یخ رنگی میوه ای برای سفره عروس

یک نوشیدنی خنک در هوای گرم می تواند حسابی حالمان را جا بیاورد، اما یک نوشیدنی خنک با حبه یخ های میوه ای علاوه بر اینکه روحتان را تازه می کند غیر قابل مقاومت هم هست و شکلی جذاب دارد. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه یخ میوه

مواد و وسائل لازم برای تهیه ی یخ میوه ای

  • قالب یخ مکعب
  • سینی مافین ( برای ساخت حبه های مرکباتی )
  • کاسه های کوچک
  • چنگال یا هرچیزی که بتوان میوه ها را با آن پوره کرد
  • میوه مناسب

آموزش تهیه ی یخ های میوه ای با طعم و رنگ های متفاوت

حبه های پوره میوه

  1. میوه ای آبدار مانند هندوانه، توت یا گیلاس انتخاب کنید و به صورت پوره درش بیاورید. هم می توانید درون هر حبه یک نوع میوه بگذارید و هم می توانید میکسی از چند میوه را استفاده کنید.
  2. پوره میوه ها را بین قالب های یخ پخش کنید و اجازه دهید یک شب کامل منجمد شوند.
  3. حتی می توانید پوره های میوه را به صورت لایه ای در قالب ها قرار دهید تا حبه یخی که تشکیل می شود زیبا تر جلوه کند.
  4. برای این کار کافیست قسمتی از قالب را با پوره میوه پر کنید، یک ساعت داخل فریزر قرار دهید و سپس لایه بعدی را اضافه کنید. این فرآیند را ادامه دهید تا قالب پر شود.
  5. با این حبه یخ های میوه ای نوشیدنی های خود را متحول کنید
  6. کافیست ترکیب میوه مورد علاقه خود را شناسایی کنید تا بتوانید خیلی راحت با انواع آن چنین کاری را بکنید.
  7. برای اینکه کلاس حبه های یخ را بیشتر کنید می توانید از نعنا و ریحان نیز در آنها استفاده کنید.

حبه های یخ با میوه کامل

  1. میوه ای که می خواهید استفاده نمایید را انتخاب و سپس بشویید. میوه هایی کوچکی مانند توت را می توانید در همان شکلی که هستند استفاده کنید اما برای موارد بزرگتر مانند خیار باید آن را برش دهید و قطعه قطعه کنید تا ریز شوند.
  2. میوه ها را به قالب های یخ اضافه کنید.
  3. به اندازه پر کردن قالب ها آب بجوشانید، آب گرم باعث می شود یخ های شفاف بدست بیاورید، و هنگام نوشیدن میوه ها را درون یخ ها به وضوح ببینید.
  4. آب جوشانده شده را بین قالب های یخ تقسیم کنید و اجازه دهید تا منجمد شوند.
  5. با این حبه یخ های میوه ای نوشیدنی های خود را متحول کنید
  6. حبه ها را می توانید با یک میوه یا چند میوه درست کنید.

حبه های یخ مرکباتی

  1. چند میوه مرکباتی برای منجمد کردن انتخاب کنید: پرتقال، نارنگی، لیمو، و غیره.
  2. مرکباتی که انتخاب کردید را خوب بشویید و به قطعات حلقوی کوچک برش بدهید. برخی برش های پرتقال ممکن است خیلی بزرگ باشد و در قالب مافین جا نشوند، این موارد را می توانید به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.
  3. یک قطعه از مرکبات را داخل قالب مافین قرار دهید.
  4. درون قالب آب جوشانده شده بریزید تا پر شود، سپس منجمدش کنید.
  • نکته: قالب های فلزی مافین شاید نتوانند مانند قالب های پلاستیکی یا سیلیکونی عمل کنند، پس ممکن است جدا کردن یخ ها مشکل باشد.
  • سعی کنید این کار را با ضربه زدن به انتهای قالب مافین انجام دهید و یا می توانید انتهاب قالب را در آب گرم قرار دهید تا یخ ها جدا شوند.
  • پس دفعه بعد که خواستید قالب های یخ را پر کنید یادتان باشد یکی از این روش ها را حتما امتحان کنید تا بیشترین لذت را از نوشیدنی خود ببرید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا