دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه ی کوردن پلو غذای محبوب آمریکایی

طرز تهیه “کوردن بلو”

غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته می‌شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می‌دهند و سرخ می‌کنند و معمولاً با سس سرو می‌شود. برای این آموزش خوشمزه با دلگرم همراه شوید.

دستور پخت کوردن بلو خوشمزه و خوش طعم

مواد اولیه موردنیاز جهت پخت کوردن بلو

  • فیله سینه مرغ 2 عدد
  • ادویه به مقدار لازم
  • پنیر گودا 5 ورق
  • ژامبون 5 ورق
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری 1 پیمانه
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه کوردن بلو

  1. ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک‌کوب آن‌ها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند.
  2. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزه‌دار شوند
  3. سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیله‌ها قرار داده و آنها را رول کنید.
  4. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد.
  5. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند.
  6. در مرحله بعد آن‎ها را به ۱ عدد تخم‌مرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.
  7. روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  8. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا