دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه ی آیسینگ خوشمزه برای تزیین کوکی خوشمزه

دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

همونطوری که در مطلب قبلی کوکی یلدا رو گذاشتم امروز براتون طرز تهیه رویال آیسینگ رو قرار میدم که باهاش بتونید کوکی ها رو تزیین کنید. تزیین کوکی خیلی جاها به کار میاد و توی جشن ها خیلی میشه ازش استفاده کرد. همچنین با همین دستور رویال آیسینگ میتونید شیرینی های مرنگ درست کنید که در مورد اون هم در مطلب جداگونه ای توضیح میدم.با دلگرم همراه شوید.

بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ

آیسینگ بدون سفیده تخم مرغ

  • #پودر مرنگ 4 ق غ
  • #آب نصف لیوان
  • #کرم تار تار يك هشتم ق چ
  • #پودر قند 500 گرم
  • #وانیل و یا اسانس

طرز تهیه ی رویال آیسینگ خوشمزه و آسان

  1. پودر مرنگ و آب رو مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم تا کف کنه. بعد کرم تار تار رو اضافه میکنیم. اگه ندارید حذفش کنید.
  2. پودر قند رو چند بار آسیاب کنید و هر بار الک کنید و در نهایت کم کم به مواد اضافه کنید و با سرعت کم همزن شروع به هم زدن کنید.
  3. وانیل رو هم اضافه کنید.یا اسانس نارگیل یا موز یا …
  4. سرعت همزن رو زیاد کرده و خوب هم بزنید. تقریبا 5 تا 10 دقیقه.
  5. شما تیکه های نوک تیزی رو مشاهده میکنید که به مرور زمان هم فرمشون رو از دست نمیدن و همین شکل باقی میمونن.
  6. به هیچ عنوان در هم زدن، زیاده روی نکنید چون بعد از تزئین و خشک شدن، باعث میشه که طرحتون کفی شکل بشه. پس دیگه بیشتر از ده دقیقه نزنیدش.

رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ

  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • پودر شکر یا پودر قند 1/2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ در منزل

  1. ابتدا سفیده تخم مرغ و وانیل رو با دور تند همزن خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد، طوری که اگه ظرف رو بر گردونیم از ظرف نریزد و جای پره های همزن روش دیده شود.
  2. پودر شکر رو به آرامی و با قاشق به سفیده اضافه کرده و با دور کند همزن هم میزنیم. دور کند به خاطر اینه که توی آیسینگ تون حباب ایجاد نشه.
  3. یک دقیقه دیگه هم مخلوط کرده و روی ظرف رو با نایلون پوشونده و حدود 15 تا 20 دقیقه تو یخچال میزاریم.
  4. برای رنگ کردن آیسینگ ابتدا کمی رنگ ژله ای رو تو کاسه کوچکی ریخته و توش دو تا سه قطره آب اضافه کرده و حل میکنیم.
  5. سپس به مقدار نیاز از آیسینگ آماده شده تو کاسه ریخته و مخلوط میکنیم.
  6. در این مرحله اگه احساس کردین آیسینگ تون غلیظ هست یک قاشق چایخوری بهش آب اضافه کنین و سپس داخل قیف ریخته و مورد استفاده قرار بدین.
  7. برای سفت کردن آیسینگ از پودر قند و برای روان کردن آیسینگ از آب استفاده کنین.
  8. روی کوکی های خنک شده رو با آیسینگ هایی که رنگ کردین پوشش داده و برای صاف کردنش از خلال چوبی استفاده کنین.
  9. روی آیسینگ رو حتماً با نایلون بپوشونین تا مانع از خشک شدنش بشین.
  10. آیسینگی که درست میکنین رو میتونین در ظرف در بسته به مدت پنج روز در یخچال نگه داری کنین.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا