دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه مسقطی پرتقال

آموزش تهیه مسقطی پرتقال ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

آموزش تهیه مسقطی پرتقال

آموزش تهیه مسقطی پرتقال

مواد اولیه :
پودرنشاسته 5 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 4 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1/4 قاشق چایخوری

اول نشاسته رو با آب پرتقال که بهتره طبیعی باشه مخلوط میکنیم کامل مخلوط کنید که گلوله نشه .درمرحله بعد شکر ورنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .روی حرارت ملایم قرار میدیم وهم میزنیم تا غلیظ بشه و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم.

اگه دوست داشتید برش بزنید باید روی حرارت بیشتر بمونه تا زمانیکه وقتی هم میزنید کاملا از ته ظرف جدا بشه. حالا در یک ظرف مستطیل شکل بریزید و دریخچال قرار بدید تا ببنده و کاملا سفت بشه بعد داخل یه ظرف دیگه برگردونید و برش بزنیدومیتونید با خلال بادوم و پسته تزیین کنید.وهمچنین میتونید برحسب ذائقه تون شکرش رو بیشترکنید.

خواص پرتقال :

1)دانشمندان سوئدي كشف كرده اندكه خوردن پرتقال ازسرطان لوزالمعده جلوگيري مي كند .

2)خوردن پرتقال كلسترول را پائين مي آورد .

3)پوست سفيد پرتقال و ورقه هاي نازك بين قسمت هاي داخل پرتقال بهترين دارو براي كاهش كلسترول خون است .

4)اسانس پرتقال ضد عفونت هاي ميكربي است .

5)پرتقال مقوي معده و ضد گاز معده است .

6)پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم كننده سينه و ضد استفراغ است .

7)جوشانده برگهاي پرتقال براي شست وشوي ورم ها و كاهش درد مفيد است .

8)خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .

9)اسانس پرتقال را براي ضد عفوني كردن بكار مي برند .

10)پرتقال خون را تميز مي كند .

11)براي برطرف كرده چين و چروك صورت وشادابي آن قسمت خوراكي پرتقال را روي صورت بماليد و بعد از 15 دقيقه با آب بشوئيد .

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا