دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه فرنچ تست یک صبحانه خیلی کامل

آموزش تهیه فرنچ تست ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

آموزش تهیه فرنچ تست

آموزش تهیه فرنچ تست

کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
شیر 60 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
وانیل چند پر
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
شکر بستگی به ذائقتون داره
نان تست 4 عدد
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
روغن مقداری

نوشته های مشابه

شیر،تخم مرغ،کره بادام زمینی ،دارچین ،شکرووانیل رو با همزن در حدی بزنید که مواد حسابی یکدست بشن.بعد هردوطرف نان تستهارو در این مواد بغلطونیدتا مواد به خورد تستها بره.کره رو ذوب کنید و مقداری روغن هم به کره اضافه کنید،چون کره به تنهایی میسوزه .حالا هردوطرف تستها رو درون روغن سرخ کنید .شعله باید متوسط باشه برای سرخ کردن.بعد از سرخ شدن روی نان تستها عسل یا سیروپ کارامل بریزید

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا