دسته‌بندی نشده

آموزش تصویری پیتزای سیب زمینی

پیتزا ی سیب زمینی ترکیب سیب زمینی با موادی هست که در پیتزا به کار میره و حسنش در اینه که احتیاجی به خمیر نداره و خیلی آسونه. اونهایی که خیلی پیتزا دوست دارن، خیلی هم سیب زمینی دوست دارن، امتحان این غذا میتونه جذابیت خیلی زیادی داشته. برای اونهایی هم که دنبال غذاهای شیک و جمع و جورن میتونه یک گزینه بی دردسر و عالی باشه.

پیتزا سیب زمینی

پیتزا سیب زمینی

برای این میگم خیلی آسونه که معمولا سخت ترین قسمت پیتزاهایی مثل پیتزا مرغ و قارچ و یا مارگاریتا خمیرشه. چه بخوایم خونگی آمادش کنیم و چه مراحل پختنش در فر ممکنه برای خیلی تازه کار ها کمی سخت باشه.

ولی برای تهیه این نوع پیتزا هیچ نیازی به خمیر پیتزا نیست. بلکه به جای خمیر از سیب زمینی به عنوان پایه کار استفاده میشه و مواد رو در اون میریزیم. که به مراحل تهیه پیتزا جذابیت میده.

مواد لازم :

  • سیب زمینی متوسط
  • سس گوجه فرنگی
  • پنیر موتزارلا
  • کره
  • سوسیس
  • جعفری تازه
  • نمک

طرز تهیه :

از اونجا که سیب زمینی ها با پوست گریل میشن، باید در شستنش خیلی دقت کنیم. میتونید برای اطمینان از بهداشتش بهتره با یه چیزی مثل مسواک شسته بشه.

بعد خشکش میکنیم و پوستش رو کمی چرب میکنیم و روش مقداری نمک میپاشیم و در فر از پیش گرم شده میذاریم تا بپزه و گریل بشه. میزان پختش هم باید در حدی باشه که پوستش کمی ترد بشه.

سیب زمینی برای پیتزا

سیب زمینی برای پیتزا

پختن سیب زمینی در فر برای تهیه پیتزا سیب زمینی

پختن سیب زمینی در فر برای تهیه پیتزا سیب زمینی

پختن سیب زمینی در فر

پختن سیب زمینی در فر

راستش اولین باری که این غذا رو دیدم، یاد سیب زمینی تنوری افتادم. سیب زمینی رو با پوست میذاشتیم زیر خاکستر داغ و بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت در میاوردیم و با کره حیوونی و نمک میخوردیم. وای که چقد لذیذ بود. حتما خیلی هاتون تجربش کردید.

بعد از اینکه سیب زمینی پخت و به اون حد تردی هم رسید از فر در میاریم و بعد از کمی خنک شدن با دقت از وسط نصفش میکنیم و کمی توش رو خالی میکنیم. مقداری از سیب زمینی رو در اطرافش به عنوان دیواره نگه میداریم.

خالی کردن داخل سیب زمینی برای پیتزا سیبزمینی

خالی کردن داخل سیب زمینی برای پیتزا سیب زمینی

سیب زمینی برای پیتزا ی سیبزمینی

سیب زمینی برای پیتزا ی سیب زمینی

درونش رو با کره کمی چرب میکنیم و مقدار کمی سس گوجه فرنگی رو در سیب زمینی خالی شده میریزیم. بعدش هم مقداری پنیر پیتزا و سوسیس خرد شده. دوباره اون رو در فر قرار میدیم. این بار فقط در حدی که پنیرش ذوب شه. و از فر خارج میکنیم و برای تزیینش مقدار کمی جعفری تازه ساطوری شده روش میپاشیم.

آموزش تصویری پیتزای سیب زمینی

سس گوجه فرنگی برای پیتزا

سس گوجه فرنگی برای پیتزا

اضافه کردن پنیر برای پیتزا

اضافه کردن پنیر برای پیتزا

اضافه کردن پپرونی برای پیتزا

اضافه کردن پپرونی برای پیتزا

نکات مهم برای پیتزا سیب زمینی

اولا خوب گریل بشه. دوما داخل سیب زمینی رو خوب خارج کنیم و سوم اینکه مواد استفاده شده در این دستور ساده ترین حالت ممکنه.

پیشنهادم اینه که از قارچ و فلفل دلمه و هرچیزی که در پیتزا دوست دارید در اون استفاده کنید و به لذیذ شدنش شک نکنید.

پیتزا ی سیب زمینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا