دسته‌بندی نشده

آشنایی با مزایای درمانی پماد دیفلوکورتولون

موارد مصرف و عوارض پماد دیفلوکورتولون

دیفلوکورتولون (Diflucortolone) یکی از کورتیکو استروئیدهای قوی می‌باشد. به این داروها استروئیدهای موضعی نیز گفته می‌شود. استروئیدهای موضعی به همراه مرطوب کننده‌های پوستی برای درمان بیماری‌های التهابی نظیر اگزما و درماتیت به کار می‌روند. دیفلوکورتولون با کاهش التهاب به کمتر شدن علائم بیماری نظیر قرمزی و خارش کمک می‌کند. این دارو یک درمان قطعی نیست اما به کاهش علائم کمک می کند.

دوره‌های کوتاه مدت دیفلوکورتولون ممکن است برای درمان پسوریازیس تجویز شود. به طور کلی دیفلوکورتولون برای کودکان مناسب نیست، اگر چه گاهی اوقات ، در شرایط خاص ، دکتر متخصص پوست ممکن است ، دوره‌های کوتاه مدت از این دارو را برای یک کودک تجویز کند.

انواع مختلفی از این دارو در دسترس است. برای مرطوب کردن نواحی آسیب دیده پوست شما ،کرم تجویز خواهد شد و اگر پوست شما خشک باشد پماد انتخاب مناسبی برای شما است.

دیفلوکورتولون با نام تجاری Nerisone Forte ، کورتیکو استروئید بسیار قوی است ، در حالی که نام تجاری Nerisone کورتیکو استروئید قوی است. اگر بیماری شما بسیار شدید باشد، پزشک داروی قوی‌تر را برای شما تجویز خواهد کرد.

موارد منع مصرف دارویی پماد دیفلوکورتولون

  • به تاریخ انقضای داروی دیفلوکورتولون توجه کنید و اگر دارویی که در دستتان است تاریخ انقضای آن تمام‌شده است،از آن مصرف نکنید.
  • هرگز دارو را به کس دیگری حتی با علائم مشابه خودتان تجویز نکنید.
  • دارو را بیش از دوز تجویزشده توسط پزشک، مصرف نکنید.
  • تداخل دارویی این دارو را چک کنید و حتماً به پزشکتان، اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروی دیگری هستید.

پماد

تداخلات دارویی پماد دیفلوکورتولون

یک لیست از تمام داروهایی (از جمله داروهای با نسخه / بدون نسخه و داروهای گیاهی) که استفاده می‌کنید تهیه کرده و آن را با دکتر و داروساز خود به اشتراک بگذارید.

نکاتی که قبل از مصرف پماد دیفلوکورتولون باید در نظر گرفته شود

بعضی داروها را نمی‌توان در بعضی از شرایط تجویز نمود و بعضی داروها نیز در صورتی که نیاز به درمان تکمیلی باشد تجویز می‌گردد؛ بنابراین بهتر است که قبل از مصرف داروی دیفلوکورتولون ، پزشکتان از موارد زیر مطلع باشد:

  • اگر شما هر گونه عفونت پوستی دارید.
  • اگر شما روزاسه یا آکنه دارید.
  • اگر باردار یا شیرده هستید.
  • اگر سابقه واکنش آلرژیک به کرم یا محصولات پوستی دیگری داشته‌اید.

عوارض جانبی احتمالی پماد دیفلوکورتولون

همه داروها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. اما بسیاری از مصرف‌ کنندگان نیز هیچ نوع عارضه‌ای بروز نمی‌دهند. یکسری از عوارض بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف داروی دیفلوکورتولون ، از بین می‌روند. در صورت بروز مستمر هریک از عوارض می‌بایست به پزشک اطلاع داده شود:

  • احساس سوزش ، نازک شدن پوست ، علائم کشش دائمی ، درماتیت تماسی آلرژیک ، آکنه ، روزاسه ، رشد مو در محل استفاده ، دیفلوکورتولون ممکن است از طریق پوست شما به جریان خونتان وارد شود.

اگر علائمی در شما پدید آمد که احساس می‌کنید به‌ واسطه مصرف این دارو می‌باشد با پزشک خود صحبت کنید.

نحوه نگهداری پماد دیفلوکورتولون

دارو را از دسترس کودکان و در جایی خشک و خنک و به دور از گرما و تابش نور مستقیم نگه‌ دارید.

بیشتر بخوانید:

اطلاعات دارویی پماد اریترومایسین چشمی

فواید و موارد مصرف پماد آیدوزورب کدوکسومر آیوداین اسمیت اند نفیو

از موارد مصرف پماد نیتروفورازون چه می دانید؟

separator line

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا