دسته‌بندی نشده

آشنایی با انواع پارچه جین (jean) : ساده و کشی !

پارچه جین چیست و انواع آن کدامند؟

پارچه ها یکی از کاربردی ترین وسایل زندگی ما می باشند که برای دوخت انواع لباس ها از آن ها استفاده می شود، آن ها انواع مختلفی دارند و هر کدام دارای مزیت های مختص به خود هستند.
پارچه لی از محبوب ترین آن ها می باشند، تولید کنندگان بعد از تولید این کالا ها اقدام به معرفی آن ها می نمایند برای اطلاع از ویژگی های پارچه جین کشی با قابلیت کشش دو طرفه و معرفی انواع مختلف آن، توصیه می شود که سایت های معتبر اینترنتی را مورد نقد و بررسی قرار داد.

پارچه جین کشی : همان گونه که گفته شد پارچه ها انواع مختلفی دارند و با توجه به کاربردی که برای آن ها در نظر گرفته می شود طبقه بندی می گردند.
به طور کلی می‌ توان گفت که پارچه های جین پارچه هایی بسیار با کیفیت هستند که خیلی کم در معرض خراب شدن قرار می گیرند آن ها معمولاً دارای ضخامت زیادی است.

به همین دلیل مناسب دوخت لباس هایی هستند که برای فصل زمستان مورد استفاده قرار می گیرند آن ها در رنگ های مختلفی تولید می گردند و به صورت مشکی، آبی روشن تیره و روشن موجود هستند.
همان گونه که مشخص می باشد همه ما پارچه های جین را به عنوان شلوار های جین می شناسیم، زیرا کاربرد این پارچه ها برای تولید شلوار بسیار بالا می باشد.

پارچه جین کشی

این نوع شلوار ها به عنوان یکی از محبوب ترین شلوار ها شناخته می گردند که مختص استفاده برای تمامی گروه های سنی می باشند و به همین دلیل این پارچه به عنوان پارچه های اسپرت نیز شناخته می شوند.

این پارچه ها قابلیت شستشو با انواع شوینده ها را داشته و هم چنین بعد از شستشو دچار کوتاه شدن نمی گردند و به همین دلیل به عنوان یکی از بهترین پارچه ها شناخته می شوند.
این پارچه ها به حدی با کیفیت هستند که لباس های دوخته شده از آن ها هیچ وقت خراب نمی شوند و هم چنین از ثبات رنگی بی نظیری برخوردار می باشند و برای خشک نمودن آن ها می توان از نور مستقیم خورشید استفاده نمود بدون این که آن ها دچار تغییر رنگ نمی شوند.

مزیت پارچه جین کشی

این نوع پارچه ها هیچ وقت از مد نمی افتند و به همین دلیل استفاده از لباس های دوخته شده از آن ها را می توان همه روزه انجام داد.
از مهم‌ ترین ویژگی این پارچه ها این است که لباس های دوخته شده از آن ها مناسب تمام انواع مراسم ها می باشند و هیچ گونه محدودیتی در استفاده از آن ها وجود ندارد.

استفاده از این پارچه ها برای دوخت دوخت لباس های افرادی بسیار مناسب می باشد که دارای اندام لاغری می باشند که این افراد با پوشیدن آن ها دارای استایل بسیار شیکی می شوند آن ها به دلیل ضخامت زیادی که دارند برای دوخت لباس های زمستانی بسیار مفید هستند.

آن ها البته در ضخامت های مختلف تولید می گردند و نوع نازک تر آن ها مناسب دوخت مانتو، بلوز و غیره می باشد.
پارچه جین کشی برای دوخت انواع شلوار ها و لباس های تنگ مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل استفاده از کالا هایی که از این پارچه ها تولید شده اند مناسب همه افراد با هر گونه سایزی هستند.

زیرا آن ها به صورت کشی هستند و به راحتی قابلیت استفاده برای افراد چاق را نیز دارند.
آن ها از با کیفیت ترین مواد اولیه اصلی و درجه یک تولید شده‌ اند و به همین دلیل است که کیفیت این پارچه ها در درجه بالایی قرار دارند.

حتماً بخوانید:

شلوار جین پاره چطوری مد شد؟

شلوار جین پاره چطوری مد شد؟

شلوار جین پاره چگونه مد شد؟ مدت زمان زیادی از علاقه مردم به شلوارجین های تیره ژاپنی با آن پارچه های کلفت پر رنگ که همیشه شق ورق می ایستادند، نمی…

آن ها به صورت متری به فروش می رسند و معمولاً افراد با توجه به نوع لباسی که برای دوخت با آن ها در نظر دارند اقدام به خریداری از پارچه‌ ها می نمایند.
برای خرید این پارچه ها راه های متفاوتی وجود دارد اما بهترین روش خرید این کالا ها خرید از فروشگاه های آنلاین می باشد. این فروشگاه ها بسیار معتبر بوده و ارائه کننده این کالا ها با بیشترین میزان کیفیت می باشد.

خرید از این فروشگاه ها به کمک سایت های اینترنتی انجام می شود، آن ها به عنوان پل ارتباط عملکرد کرده و سبب حذف واسطه ها می گردند و به همین دلیل قیمت کالا ها تا حدودی ارزان تر می باشد.
در این روش خریدار بدون این که از منزل خارج شود می تواند درخواست خود را به صورت اینترنتی ثبت نماید و بدون اتلاف زمان آن را درب منزل تحویل بگیرد.

بنابراین می توان گفت این روش خرید از لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه است، زیرا کالا ها قیمت ارزان تری و در تایم کوتاه تری انجام می شود.
این کالا ها به وفور و با بیشترین میزان کیفیت در کشور ما تولید می گردد و همین ویژگی ها می تواند گزینه مناسبی باشد تا توجه کشور های دیگر به آن ها جلب گردد.

انواع پارچه جین

انواع پارچه جین

پارچه جین خام

این نوع از پارچه لی بعد از رنگرزی فرایند شستشو را طی نمی‌کند و ظاهری بادوام، یکدست و محکم دارد. همچنین به دلیل این ویژگی‌ها تبدیل به یک پارچه لی همه‌کاره می‌شود و می‌تواند برای انواع پروژه‌های دوخت لباس و سایر منسوجات مانند تولید کفش، کیف و کلاه از آن استفاده کرد.
پارچه جین معمولی: این نوع از پارچه لی هم با استفاده از متریال پنبه تولید شده و تمام لباس‌های لی که در فروشگاه‌ها و تن افراد می‌بینیم، با این پارچه دوخته می‌شود.

پارچه جین کشی

اگر در تولید جین به‌صورت 100 درصدی از متریال پنبه استفاده شود، پارچه لی معمولی خواهیم داشت. اما تولیدکنندگان این پارچه برای ایجاد تنوع در پارچه، الیاف مصنوعی اسپندکس هم به کار می‌برند تا پارچه خاصیت کشش پیدا کند. به همین دلیل این نوع پارچه لی بهترین انتخاب برای دوخت لباس‌های تنگ و کشی خواهد بود.

جین شسته شده با اسید

یکی دیگر از انواع پارچه جین که امروزه مرسوم نیست؛ اما در دهه 1960 میلادی طرفداران زیادی داشت، پارچه جیم شسته شده با اسید است. برای تولید این پارچه نیز جین خام را در اسیدی قوی می‌شستند که باعث تغییراتی در بافت و شکل پارچه می‌شد.

پارچه جین رنگی

پارچه جین رنگی

همه ما پارچه لی را بیشتر با رنگ نیلی آن می‌شناسیم. اما رنگ‌ های پارچه جین متعدد هستند و تولیدکنندگان برای جذب بازار اقدام به تولید این پارچه در رنگ‌های مختلفی مانند سیاه، سفید، طوسی و خاکستری، صورتی و بقیه رنگ‌ها می‌کنند. این کار باعث می‌شود که تنوع لباس‌های دوخت شده با پارچه لی بیشتر شود و گزینه مناسبی برای دوخت لباس کودکان، دختران جوان و سایر افراد با سلیقه‌های مختلف باشد.

پارچه جین سنگشور

همه ما شلوار لی و سایر لباس‌های جین را به خاطر حالت سنگشور روی آن دوست داریم. زمانی که پارچه جین در فرایند سنگ شویی قرار بگیرد، روی آن سایش و فرسودگی‌هایی ایجاد می‌شود. درعین‌حال رنگ پارچه نیز کمتر خواهد شد و ظاهری کهنه پیدا می‌کند. اگرچه پارچه جین سنگشور زیبایی منحصر به فردی دارد؛ اما نباید فراموش کرد که نسبت به سایر پارچه‌های لی مقاومت کمتری دارد و احتمال پارچه شدن آن در طول زمان بیشتر است.

کشور های دیگر درخواست خود را به صورت ثبت اینترنتی به کشور ما اعلام می کنند، فرآیند صادرات بسیار پیچیده بوده و نیازمند صدور مجوز هایی از سوی سازمان‌ های مختلف دولتی می باشد و گرفتن این مجوز ها به عهده تاجران است.

کار صادرات را بازرگانی های داخلی انجام می دهند.
ارسال این کالا ها به کشور های دیگر با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور های گیرنده انتخاب می شود، معمولاً کشور هایی که دارای مرز خشکی مشترک با کشور ما هستند مانند کشور های عراق و افغانستان، صادرات کالا ها به آن ها از راه زمینی انجام می گیرد.

اما فرایند صادرات از راه هوایی فرآیندی که در کم ترین زمان ممکن انجام می شود و به همین دلیل صادرات انواع کالا ها از طریق راه های هوایی مختص کشور هایی است که دارای فاصله زیادی با کشور ما هستند.
سالیانه درصد زیادی از این محصولات تولید شده در کشور ما به کشور های خارجی ارسال می گردد بنابراین می‌ توان گفت که صادرات پارچه های جین کشی یکی از معاملات پر رونق بین المللی ایران با سایر کشور های جهان بوده که ارز آوری خوبی را برای کشور ما به همراه می آورد.

منبع : آراد برندینگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا