دسته‌بندی نشده

فواید بی نظیر پماد زیتونکس برای بهبود تبخال

کاربردهای درمانی پماد زیتونکس

پماد زیتونکس از عصاره برگ درخت زیتون (OLE) تهیه شده و حاوی حداقل 45/.% ماده موثره ای بنام الیوروپئین است. افرادی که سابقه عود تبخال دارند اگر به محض بروز اولین علائم، داروی زیتونکس را استفاده کنند از بروز بیماری تا حدود زیادی پیشگیری می شود. این پماد علیه هر دو تبخال صورت و ادراری تناسلی (Genital) موثر است

روش مصرف پماد زیتونکس

هر 6 ساعت مقداری ( متناسب با سطح ضایعه) از پماد را روی ضایعه به آرامی بمالید. برای جلوگیری از آلودگی از انگشتان استفاده نشود لذا برای تبخال صورت از گوش پاک کن و برای تبخال ژنیتال از دست کش یکبار مصرف استفاده نمایید. در تبخال صورت بهتر است از پماد 5 گرمی و برای تبخال ژنیتال از پماد 20 گرمی استفاده شود.

شرح مزایای مصرف پماد زیتونکس

پماد زیتونکس از عصاره برگ درخت زیتون (OLE) تهیه شده و حاوی حداقل 45/.% ماده موثره ای بنام الیوروپئین است. تحقیقات متعدد نشان می دهد که الیوروپئین موجود در عصاره برگ زیتون بر علیه بسیاری از ویروس ها از جمله در مان تبخال (Herpes simplex) و زونا( Herpes zoster) موثر است. «تب‌خال» عبارت است از یک عفونت ویروسی مسری و شایع که بوسیله ویروس «هرپس سیمپلکس» رخ می دهد، تب‌خال گاهی با زرد زخم اشتباه گرفته می‌شود. در این بیماری، معمولاً لبها، لثه ها و ناحیه دهان، ندرتاً قرنیه ، و گاهی ناحیه تناسلی گرفتار می‌شوند.

عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به تب خال عبارتند از : تب ، آنفلوآنزا ، سرماخوردگی ، فشارهای روحی و روانی ، صدمات به لب یا جراحی‌های روی نواحی دهان و لب ، قاعدگی ، سوء تغذیه ، مراجعه به دندانپزشکی که معمولاً دهان حین انجام کار بیش از حد معمول باز می‌شود و قرار گرفتن در معرض نور خورشید که فرد را مستعد بروز تب خال می کند.

علائم بیماری تب خال: پیدایش تاول‌های بسیار کوچک و دردناک معمولاً در اطراف دهان از علایم این بیماری است. این تاول‌ها گروهی ظاهر می شوند و در اطراف هر کدام یک حلقه قرمز وجود دارد. داخل این تاول‌ها مایع وجود دارد اما پس از مدتی تاولها خشک شده و ناپدید می شوند. اگر چشم نیز دچار عفونت شود ، علایمی چون درد و قرمزی چشم، احساس این که در چشم چیزی وجود دارد ، حساسیت به نور ، و اشک ریزش بروز می کنند. بهبود خود به خودی در عرض چند روز تا یک هفته و گاهی بیشتر اتفاق می افتد عود تبخال امری معمول است. ویروس برای تمام عمر در بدن باقی می ماند اما معمولاً در حالت خفته قرار دارد.

پماد

موارد منع مصرف پماد زیتونکس

گزارشی در مورد مصرف موضعی این پماد در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.

عوارض جانبی پماد زیتونکس

عارضه جانبی خاصی گزارش نشده است. در موارد نادر ممکن است باعث حساسیت و تحریک موضع مصرف شود.

تداخلات دارویی پماد زیتونکس

مصرف همزمان با سایر داروهای موضعی ضد تبخال توصیه نمی شود.

روش نگهداری پماد زیتونکس

بعد از هر بار مصرف درب آنرا کاملا ببندید. در دمای حدود 25 درجه و دور از نور و یخ زدگی نگهداری شود.

بیشتر بخوانید:

تبخال و معرفی پماد ویژه

پماد میرتوپلکس دارویی موثر برای درمان تبخال

آشنایی با ژل ملیسان در درمان تبخال

separator line

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا