دستهبندی نشده
طرز تهیه ی قطاب خانگی خوشمزه و عالی
آموزش درست کردن شیرینی سنتی قطاب خانگی
در طرز قطاب خانگی از زرده تخم مرغ و بیکینگ پودر و روغن مایع و شیر و یا ماست و آرد استفاده می شود و شما می توانید برای مواد میانی این شیرینی سنتی از پودر قند و بادام پرک و پودر پسته و هل سائیده شده و گلاب و عسل استفاده کنید.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه قطاب خوشمزه
- برای خمیر قطاب
- آب 1 پیمانه
- روغن مایع 1 پیمانه
- بکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
- هل سائیده 1/2 قاشق مرباخوری
- آرد سفید (نول) به میزان لازم
- برای میان قطاب
- فندق یا بادام یا گردو (یا ترگیبی از همه)1/2 پیمانه
- شکر 1/4 پیمانه
- بیسکوئیت ساده 1/2 پیمانه
مراحل تهیه ی قطاب خانگی
- برای شروع اول مخلوط میان قطاب رو دست می کنیم.
- به این صورت که هر کدوم از مغزها یا ترکیبی از دو و یا همه اون ها رو به همراه شکر داخل غذا ساز و یا آسیاب برقی می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملاً با هم میکس بشن.
- بعد بیسکوئیت داخل غذا ساز و یا آسیاب برقی می ریزیم و به همون صورت پودرش میکنیم. سپس پودر بیسکوئیت رو با پودر مغز و شکر با هم مخلوط می کنیم و فعلاً کنار قرار میدیم.
- حالا برای تهیه خمیر، ابتدا آب رو داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و بعد روغن رو اضافه میکنیم.
- شیرینی عید با طعم پنیر خامه ای
- بعد 1/2 قاشق مرباخوری بکینگ پودری رو که داشتیم به مخلوط آب و روغن اضافه میکنیم.
- سپس هل که پودر کردیم و یا به اصطلاح سائیدیم رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
- حالا آرد رو نصف پیمانه، نصف پیمانه اضافه می کنیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
- آرد رو به مقداری اضافه میکنیم که خمیر جمع بشه و دیگه به دست نچسبه. باید یک خمیر لطیف و نرم داشته باشیم پس با ریختن آرد اضافی باعث خشک شدن خمیر نمیشیم.
- این خمیر نیازی به استراحت نداره و ما می تونیم خیلی سریع کار رو ادامه بدیم.
- به این صورت که اندازه یک گردو کوچک از خمیر برمیداریم و اون رو داخل کف دست باز مکنیم و وسطش رو با کمک پهنای دست دیگه، کمی گود می کنیم. سپس یک قاشق چایخوری از مخلوط مفزها و بیسکوئیت بر میداریم و وسط خمیر میریزیم.
- حالا یک طرف خمیر رو میگیریم و به طرف دیگه می چسبونیم و به صورت مارپیچ بهش شکل میدیم و یا با کمک چنگال دولبه خمیر رو کاملاً فیکس میکنیم.
- همه قطاب ها رو به همین ترتیب درست میکنیم و بعد اون ها در حمام روغن داغ سرخ می کنیم.
- شعله باید ملایم باشه تا قطاب ها خیلی خوب سرخ بشن و حرارت زیاد باعث نشه تا روی اونها سرخ بشه ولی مغزشون خمیر بمونه.
- وقتی رنگ یک طرف قطاب ها طلایی شد، اون ها رو برمیگردونیم و طرف دیگه رو هم به همین ترتیب سرخ می کنیم.
- بعد از سرخ شدن، قطاب ها رو روی یک دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافه جذب دستمال بشه، سپس مقداری پودر قند رو روی قطاب ها الک می کنیم و بعد در ظرف سرو قرار می دیم. برای نگهداری قطاب ها رو داخل ظرف درب دار در جای خشک نگهداری می کنیم.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی