دسته‌بندی نشده

فروشندگان زولبیا و بامیه بهداشت رعایت کنید .

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای به تولیدکنندگان زولبیا، بامیه و گوش فیل، رعایت نکات بهداشتی را در تهیه آنها گوشزد کرد (البته باید بگویم این اطلاعیه سال قبل بیان شده بود، ولی این توصیه ها برای همیشه باید مد نظر قرا گیرد).

زولبیا و بامیه

در این اطلاعیه آمده بود، تولید کنندگان و فروشندگان زولبیا، بامیه و گوش فیل در ماه مبارک رمضان باید به نکات زیر توجه داشته باشند:

1) از مواد اولیه (روغن، شکر، آرد، تخم مرغ، ماست، آب، گلاب و زعفران) مورد تایید وزارت بهداشت و با کیفیت مناسب استفاده شود.

2) مواد اولیه و محصول تولیدی را در محلی خشک، خنک، سرپوشیده و بهداشتی نگهداری کنند.

3) در تهیه آنها از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.

زولبیا و بامیه

4) در زمان سرخ کردن از حرارت با شعله بالا خودداری گردد.

5) از سرخ کردن بیش از اندازه زولبیا و بامیه در روغن تا حد تغییر رنگ قهوه‌ای و سوختن آن خودداری کنند.

6) با مشاهده تغییر رنگ روغن از مصرف دوباره آن خودداری کنند.

7) از قراردادن طولانی‌مدت روغن در مجاورت هوای آزاد خودداری کنند.

8) روغن باقی مانده در ظروف مخصوص سرخ کردن زولبیا و بامیه را در انتهای طبخ دور بریزند و از مصرف دوباره آن در هرگونه محصول قنادی دیگر خودداری کنند.

9) در صورت مشاهده ذرات سوخته شده از مواد باقی‌مانده زولبیا و بامیه‌ای که قبلا در داخل روغن سرخ شده، سریع اقدام به خارج کردن آنها نمایند.

زولبیا و بامیه

10) ظروف طبخ زولبیا و بامیه روزانه پس از استفاده کاملاً شسته، تمیز و گندزدایی شوند.

11) از قرار دادن زولبیا و بامیه در پشت شیشه و مجاورت نور خورشید خودداری گردد.

12) برای جلوگیری از آلودگی محصول تولید شده، لازم است در محل عرضه روی آن با سلفون تمیزی پوشیده شود.

13) از تخم‌مرغ شکسته و لمبه‌ای استفاده نشود. توصیه می‌شود از تخم‌مرغ بهداشتی نشان‌دار استفاده شود.

زولبیا و بامیه

14) واحدهای قنادی عرضه‌کننده زولبیا و بامیه، برای بسته‌بندی باید از انبرک و یا دستکش یک بار مصرف استفاده کنند.

15) جعبه‌های زولبیا و بامیه باید دارای پروانه بهداشتی و مهر استاندارد باشد.

16) از برگرداندن روغن مصرف شده به ظروف اصلی خودداری کنند.

17) استعمال دخانیات در هنگام تهیه و فروش زولبیا و بامیه ممنوع است.

18) رعایت بهداشت فردی (پوشیدن روپوش سفید و تمیز، استفاده از کلاه و دستکش و …) در محل تهیه زولبیا و بامیه الزامی است.

توصیه‌هایی به فروشندگان زولبیا و بامیه – توصیه ها فروشندگان زولبیا بامیه – ماه مبارک رمضان – زولبیا و بامیه – زولبیا – بامیه – بهداشت – تولیدکنندگان زولبیا – بامیه – گوش فیل – طبخ زولبیا و بامیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا