مواد لازم
سینه مرغ خرد شده | ۴۰۰ گرم |
استاک مرغ | سه و نیم پیمانه |
برنج قهوهای | سه پیمانه |
هویج نگینی خرد شده | دو عدد |
کلم بروکلی و گل کلم خرد شده | هر کدام نصف پیمانه |
فلفل دلمهای رنگی خرد شده | یک عدد |
ذرت شیرین | ۱/۳ پیمانه |
جعفری و گشنیز خرد شده | سه قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه
سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمهای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید. در پایان سبزیها را افزوده و برنج را شسته و به سبزیها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.
منبع: beytoote.com