طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه
در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز خرد شده | یک فنجان |
سیر خرد شده | ۵ حبه خرد شده |
فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده | یک عدد |
پاپریکای دودی | یک قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۲ عدد |
برنج | ۴ فنجان |
جعفری خرد شده | سه چهارم فنجان |
پوست لیموی رنده شده | برای زمان سرو |
نخود فرنگی پخته | یک فنجان |
سس گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
میگوی تمیز شده | ۵۰۰ گرم |
برنج قهوه ایی | ۲ فنجان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آبلیموی تازه | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را ۲ تا ۳ دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت دهید.
دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه از روی اجاق بردارید.
این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.
منبع : nikoo.com