دستهبندی نشده
طرز تهیه مربای کیوی مرحله به مرحله + نکات کلیدی
طرز تهیه مربای کیوی و نکات کلیدی برای طعم عالی
طرز تهیه مربای کیوی مشابه سایر انواع مرباست. اما در این مورد باید به انتخاب میوه توجه ویژهای داشته باشید. با دلگرم همراه شوید .
دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه مربای کیوی :
- کیوی رسیده : یک کیلو
- شکر : یک کیلو
- وانیل : یک سوم قاشق چای خوری
- آب: دو لیوان
- زعفران یا رنگ خوراکی سبز: چند قطره
طرز تهیه مربای کیوی خانگی :
- ابتدا کیوی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید و بعد آنها را به قطر یک سانتیمتر حلقه حلقه کنید و در صورت تمایل به ابعاد کوچکتر خرد کنید و داخل قابلمه لعابی یا استیل در سایز مناسب بریزید.
- نصف شکر را لا به لای کیوی ها بپاشید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید.
- بعد از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج نمده و روی حرارت ملایم قرار دهید. آب را به آن اضافه نمایید و صبر کنید تا بجوشد.
- در این مرحله باقیمانده شکر را به آن اضافه نمایید. (در صورت تمایل می توانید بعد از اضافه نموده شکر، رنگ سبز یا زعفران را نیز اضافه کنید).
- صبر کنید تا مربای کیوی قوام پیدا کند، حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برای این کار کافی است. تا سرد شدن کامل مربا صبر کنید و بعد آن را داخل ظرف های مخصوص بکشید و در یخچال قرار دهید.
نکات مهم برای تهیه مربای کیوی :
- در صورتی که تمایل دارید مربای شیرین تری داشته باشید می توانید مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید.
- تحت هیچ شرایطی از کیوی له شده استفاده نکنید، در اینصورت مربای شما تبدیل به مارمالاد می شود.
- اضافه کردن مقداری آبلیمو به مربا، طعم دلنشین تری به آن می بخشد. در صورت دلخواه چند قطره آبلیمو به آن اضافه نمایید.
- کیوی بعد از پخت تغییر رنگ می دهد، در صورت تمایل می توانید از مقدار کمی زعفران یا رنگ خوراکی سبز برای خوش رنگ شدن مربا استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس
طرز تهیه ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن
طرز تهیه ی مربای قارچ عجیب ولی خوشمزه و پر خاصیت
نکات کلیدی برای تهیه و نگهداری مربای خانگی