طرز-تهیه-خورش-مرغ-هندی-با-ماست
طرز-تهیه-خورش-مرغ-هندی-با-ماست

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست

سرفصل های این مقاله

خورش مرغ هندی

مواد لازم:

مرغ ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
ادویه هندی ۲ قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن ۲ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس:

ماست ۲ لیوان
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گشنیز ریز شده ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان

طرز تهیه:

۱٫ مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

۲٫ پیاز را در روغن سرخ کرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه آن را تفت دهید.

۳٫ مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

۴٫ گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه کرده بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه بجوشد.

۵٫ زردچوبه+ادویه هندی+نمک را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد.

۶٫ خورش را با برنج سرو کنید.

نکته: در صورتی که در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.

 

منبع: beytoote.com

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری:

محسن

محسن

خوشحالم که توانستم برای مردم عزیز کشورم کمی مفید باشم و با اشتراک گذاری مقالات از مراجع معتبر یا با تحقیق در رابطه با آن موضوع در پیشرفت آگاهی مردم ایران عزیز گامی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *