fo2232
fo2232

آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )

سرفصل های این مقاله

طرز تهیه آش سه نگه سیر, نحوه درست کردن آش سه نگه سیر

مواد لازم برای  ۴ الی ۵ نفر :

 گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان ۳۰۰ الی ۴۰۰  گرم
 برنج نصف پیمانه
 عدس ۱ پیمانه
 کشک پاستوریزه  ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان)
 زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
 سینه مرغ برای کوفته ریزه
 پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
 نعناع داغ برای تزئین


دستور پخت آش سه نگه سیر:

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ،  در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری:

محسن

محسن

خوشحالم که توانستم برای مردم عزیز کشورم کمی مفید باشم و با اشتراک گذاری مقالات از مراجع معتبر یا با تحقیق در رابطه با آن موضوع در پیشرفت آگاهی مردم ایران عزیز گامی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *