دسته‌بندی نشده

۵ دستور بی نظیر غذایی با گوشت کبک

چند منوی غذایی عالی با گوشت کبک

گوشت کبک از مواد غذایی پرخاصیت برای سلامتی انسان است در این مقاله از مجله دلگرم چندین غذا از گوشت کبک را گرد آورده ایم این نوع غذاها در افراد مسن موجب برگشت قوای از دست رفته جوانی است .

طرز تهیه غذا با کبک به سبکی بسیار خوشمزه + دستور تهیه

باید توجه داشته که گوشت خام کبک در یخچال به مدت 2 روز، به صورت پخته حداکثر 3 روز و در فریزر تا 6 ماه قابلیت نگهداری دارد و گوشت کبک جوان، نرم و لطیف است و در مدت زمان کوتاهی پخته می ‌شود.

انواع غذا با کبک : آشپزی با گوشت کبک

1. آموزش تهیه کبک پلو

مواد لازم :

  • برنج 100 گرم
  • گوشت کبک 3 عدد
  • پوست نارنج 3 فنجان
  • زیره 2 قاشق سوپخوری
  • زعفران 1 قاشق مرباخوری
  • روغن 200 گرم

طرز تهیه :

  1. ابتدا برنج را خیس کنید و کبک را خشک پر بکنید ( یعنی پرهای آنرا بدون آنکه در آبجوش بزنیم میکنیم )مو های ریز آنرا بسوزانید و به دقت بشورید.
  2. با 2 تا 3 لیوان آب و کمی نمک و یکی دو عدد پیاز خرد کرده بگذارید که بپزد باید بعد از پختن در حدود یک لیوان آب بیشتر نداشته باشد
  3. سپس آنرا قطعه قطعه کنید استخوان های درشت آنرا بگیرید و خلال تلخی گرفته را با یک لیوان شکر و یک لیوان آب چند جوش میدهیم تا مغز خلال شیرین شود بعد آنرا از شربت خارج مینمائیم
  4. زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و زیره را هم تمیز و بعد برنج را آبکش کنید ، مانند پلو ساده و خلال و زیره را روی برنج بریزید و نصف زعفران را با 3 تا 4 قاشق روغن مخلوط با آب کبک کرده و وقتی عرق برنج را گرفتیم و بر روی برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم کنید
  5. در صورت طبخ در فر حرارت 350 درجه به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم و موقع کشیدن پلو دو کفگیر از برنج را با بقیه زعفران مخلوط و قطعات کبک را خارج کنید پلو را در دیگ مخلوط کرده و در دیس بکشید
  6. قطعات کبک را برروی آن قرار بدهید با برنج زعفرانی روی آنرا بپوشانید و بعد کمی روغن داغ کرده بر روی دیس بریزید و در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافی میباشد

۵ دستور بی نظیر غذایی با گوشت کبک

2. خوراک کبک سرخ شده با سس غلیظ پیاز

مواد لازم :

  • دو عدد کبک درسته در حدود نیم کیلویی
  • برگ بو تازه دو برگ
  • کمی برگ تازه آویشن یا پودر خشک
  • کره نرم برای گوشت کبک و سس
  • چند پیاز ریز درسته برای گرفتن بو
  • مقدار بیشتری پیاز برای کبک نسبت مرغ لازم است
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای سس :

  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • چند قاشق سرکه سیب
  • زعفران دم کرده
  • یک پیمانه آب مرغ
  • یک قاشق س سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غ آرد

طرز تهیه :

  1. از قبل فر رو داغ کنید و بر روی 200 درجه سانتیگراد قرار داده
  2. نیمی از پیاز ها رو خرد کرده و با کمی روغن تفت و بعد دور ظرفی که گوشت کبک رو گذاشتید قرار میدهیم.
  3. سرکه سیب و نیمی از آب مرغ رو داخل ظرف ریخته و بر روی ظرف رو با فویل چیده و به مدت 25 الی 30 دقیقه درون فر قرار داده
  4. بعد باقی پیاز ها را داخل توی روغن زیتون تفت داده تا طلایی رنگ شود و یک قاشق آرد داخل ان تفت بدین
  5. بعد از آب مرغ و سرکه بالزامیک و کره و زعفران دم کرده داخلش بریزید و کمی که جوشید و غلیظ شد خاموش و نمک و فلفل را اندازه و کبک ها را داخل ظرف کشیده و با دورچین های مناسب سر میز تزیین کنید و با سس سرو نمایید
  • نکات : قبلا کبک رو با نمک یک ساعت خیس کرده وسپس بشورید .
  • داخل شکم هر کدوم کمی نمک زده و از آویشن و برگ بو قرار داده
  • به پوست بدن کبک کره و زعفران بمالید و نمک و فلفل بپاشید البته برای تهیه این غذا از بلدرچین هم استفاده میشود .

3. آموزش طبخ خوراک کبک فلفلی

موادلازم :

  • کبک به تعداد افراد خانواده
  • پیاز متوسط به تعداد نیازساطوری شده
  • سیر دو حبه‌ رنده شده
  • گوجه فرنگی متوسط به مقدار لازم به صورت نگینی
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد نگینی
  • روغن ،نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا روغن را در یک قابلمه بر روی شعله متوسط داغ کنید و کبک‌های درسته را یک به یک حدود 10 دقیقه در آن تفت داده تا همه جای آن برشته گردد
  2. سپس از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.
  3. حال پیاز و فلفل دلمه‌ای را در همان روغن 5 دقیقه تفت تا نرم شوند
  4. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
  5. گوجه فرنگی نگینی را داخل قابلمه بریزید و بعد از 5 دقیقه یا هنگامی که نرم شد کبک‌ها را به قابلمه برگردانده و با نصف پیمانه آب جوش به مدت سی دقیقه بر روی شعله کم و با در بسته بپزید.
  6. در 10 دقیقه آخر نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و این خوراک خوشمزه را با برنج یا نان سرو نمایید

۵ دستور بی نظیر غذایی با گوشت کبک

  • نکات لازم : گوشت کبک در یخچال حداکثر دو روز و پخته شده آن نهایتا سه روز قابل نگهداری است
  • برای تهیه این غذا برای هر نفر حداقل یک کبک درنظر بگیرید.
  • در صورت تمایل می‌توانید کبک سرخ شده را با مواد تفت و در یک ظرف نسوز بریزید و یک ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد برشته کنید.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ۵ مدل غذای لذیذ با گوشت بلدرچین

طرز تهیه ی خوراک بلدرچین سالم و مغذی

روش تهیه ۳ مدل غذای خوشمزه با جگر مرغ + عکس

شیر و زعفران : طرز تهیه شیر و زعفران یک نوشیدنی پر خاصیت

4. آموزش تهیه کبک شکم پر

مواد لازم :

  • دو عدد کبک
  • ۵۰ گرم کشمش
  • دو عدد نانک بیات
  • سه عدد پیاز
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • به اندازه ۴ نوک چاقو فلفل سفید
  • ۵۰ گرم کره سرد
  • یک دوم فنجان سوپ گوشت آماده داغ

طرز تهیه :

  1. ابتدا قبل از هرچیز کبک ها را با آب سرد بشورید و بیرون آن را خشک کرده و کشمش ها را بعد از شستن در آب داغ بخیسانید .
  2. فر را قبلا تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و نانک ها را در آب نرم می کنید و پیاز ها را پوست بکنید و ۴ قاچ کرده و نمک و فلفل را به داخل شکم کبک ها می مالیم .
  3. مایه نانک را فشار داده آب آن را بگیرید و با تکه های پیاز و کشمش آب گرفته مخلوط کنید و مخلوط را در شکم کبک ها پر کرده و ته کبک ها مثل مرغ شکم پر بدوزید و فرم بدهید و کره را به پشت و روی کبک ها بمالید تا مزه بهتری به غذا بدهد
  4. کبک ها را در سینی فر ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم تا کباب شود سی دقیقه بعد از پخت گوشت چسبیده به استخوان هنوز صورتی است ولی بعد از ۳۵ دقیقه مغز پخت شده و بعد از ۱۵ دقیقه اول پخت کبک ها را به رو بر می گردانیم و سوپ گوشت را اضافه کنید.
  5. بعد از آنکه کبک ها پخته شد آنها را در یک دیس در فر خاموش گرم می داریم و با سس سرو نمایید

5. روش پخت کبک راسته با فر

موادلازم :

  • کبک به میزان لازم
  • سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه

طرز تهیه :

  1. داخل شکم کبک ها را قبل از شستن خوب تمیز کرده
  2. بعد از اینکه کبک را شسته و آبش گرفته شد در ظرفی بگذارید و پیاز را خیلی ریز رنده وسیر را بکوبید
  3. پوست لیمو ترش را رنده کرده و لیمو را نصف کنید و آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح کبک بمالید و در ظرف را ببندید(میتوانید درون یخچال قرار بدهید)
  4. پس از یک ساعت که مزه دار شد فر را روشن و بر روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی ویا … چرب و بلدرچین را در آن بچینید
  5. سه الی چهار قاشق آب درون ظزف ریخته با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار بدهید و بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج و اگر بر روی بلدرچین طلایی نشده و شعله گریل را روشن و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .
  6. حال کبک ها را در دیس کسیده و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن باقی مانده بر روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین نمایید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا