دسته‌بندی نشده

۱۰ دسر راحت و خوشمزه شکلاتی

۱۰ دسر راحت و خوشمزه شکلاتی

دسر شکلات بیسکویتی

دسر شکلات بیسکویتی

مواد لازم:

  • 2 بسته بیسکویت پتی پور ساده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 20 گرم کره
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • 2 قاشق پودر کاکائو
  • 1/2 لیوان شکر
  • 2 قاشق آرد
  • 2 لیوان شیر

مراحل تهیه دسر شکلاتی

اول از همه یه ردیف بیسکویت کف پیرکس بچینید

تخم مرغ تو کاسه بشکنید و با شکر و وانیل و کره مخلوط کنید تا یک دست بشه

می تونید نوک قاشق چ پودر هل بزنید که من هیچ وقت نمی زنم. پودر کاکائو رو اضافه کنید و ظرف رو کنار بذارید

گاز رو روشن کنید. دو لیوان شیر رو با دو قاشق آرد بذارید کمی غلیظ و یک دست بشه. و بعد مایه کاکائویی رو اضافه کنید کمی که جوش خورد و مخلوط شدن از شعله بردارین

داغ داغ رو بیسکویت بریزید بعد دوباره یه ردیف بیسکویت…تا مواد تموم بشه

با قطعات موز، توت فرنگی و پودر پسته تزیین کنید. هر چقدر تو یخچال بمونه خوشمزه تره. من شب قبل از مهمونی درست می کنم نوش جان

دسر گلدونی شکلاتی

دسر گلدونی شکلاتی

مواد لازم:

  • ۲ ق.غ پودر کاکائو
  • ۱و۱/۲ لیوان شیر
  • ۱/۲ لیوان شکر
  • ۱و۱/۲ ق.غ پودر ژلاتین
  • ۱/۲ لیوان خامه صبحانه
  • کیک شکلاتی مقداری
  • برای تزئین گلدون گل طبیعی یا ریحون نعنا

مراحل تهیه دسر شکلاتی

شیر و شکر پودر ژلاتین و پودر کاکائو رو حرارت ملایم‌میزاریم تا ژلاتین و شکر حل شود.

از رو حرارت برداشته و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل لیوان تا نصفه یا کمی بیشتر میریزیم.

بعد تو یخچال میگذاریم به مدت دوساعت و بعد رو دسر کیک شکلاتی آماده رو پودر میکنیم و روش میریزیم و روش گلو من ساقشو سلفون کشیدم و گذاشتم داخل کیک

یه نکته این دسرو هم میتونید با دسرای اماده شکلاتی فیت فانم استفاده کنید و روش کیک بریزید و لذت ببرید نوش جونتون

دسر ژله بستنی شکلاتی

دسر ژله بستنی شکلاتی

مواد لازم:

  • برای زیر کار که ژله بستنی هست :
  • ۱ بسته پودر ژله ی مورد نظر
  • ۱ لیوان آب جوش
  • ۲ عدد بستنی لیوانی که با محیط هم دما شدن
  • روی کار دسر نسکافه :
  • ۲ بسته پودر نسکافه
  • ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو
  • ۱ لیوان شیر
  • ۵ قاشق شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین

مراحل تهیه دسر شکلاتی

ابتدا پودر ژله رو با آب جوش حل کنید و بذارید کنار تا خنک بشه. سپس با بستنی مخلوط کنید، مقداریش رو بریزید داخل ظرف مورد نظر بذارید یخچال تا نیم بند بشه، مقداریش رو هم بریزید کف یه سینی که از قبل نایلون پهن کردید بذارید یخچال (برای ژله های رولی)

ژله های رولی رو به قطر یک سانت بریزید و بعد از بسته شدن به نوارهای دو سانتی تقسیم کنید و آهسته با دست رول کنید، بذارید داخل یه بشقاب در یخچال تا خوب خودشو بگیره.

حالا میریم سراغ دسر نسکافه: ابتدا شیر و شکر و پودر نسکافه و کاکائو رو میذاریم روی شعله ی ملایم تا حل بشن. سپس ژلاتین بن ماری شده رو میریزیم داخلش، میذاریم تا کمی خنک بشه.

مرحله ی آخر دسر خنک شده رو میریزیم روی ژله بستنی داخل لیوان و اجازه میدیم تا ۵ ساعت داخل یخچال ببنده. سپس با ژله های رولی تزیین میکنیم و سرو میکنیم. (نوش جان)

دسر پاناکوتای شکلاتی

دسر پاناکوتای شکلاتی

مواد لازم:

  • ۲ لیوان شیر
  • ۱۰ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ پیمانه خامه
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
  • ۵۰ گرم شکلات تخته ای

مراحل تهیه دسر شکلاتی

نصفه لیوان شیر و داخل کاسه بریزید، و پودر ژلاتین را روش بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار بدید و هم بزنید تا ژلاتین حل بشه.

خامه را داخل قابلمه بریزید و باقیمانده شیر را بهش اضافه و مخلوط کنید بعداز اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل بشه

بعداز اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید (دقت کنید مخلوطمون نباید به نقطه ی جوش برسه)

و در آخر پودر کاکائو و شکلات تخته ای و وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید وبا قاشق هم بزنید تامواد یکدست بشه.

پاناکوتا را داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه.

میتونید با خامه و میوه و… تزئین کنید

من پاناکوتا رو دورنگ درست کردم وانیلی و شکلاتی

دسر پاناکوتا سه رنگ شکلاتی

دسر پاناکوتا سه رنگ شکلاتی

مواد لازم:

  • 1_ پاناکوتای سفید
  • 50 گرم شکلات سفید
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 1 لیوان شیر
  • 1 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 50 گرم شکلات سفید
  • 1/3 پیمانه آب توت فرنگی
  • 100گرم خامه صبحانه
  • 2 _ پاناکوتای شکلاتی زعفرانی
  • 1 لیوان شیر
  • 1/2 لیوان زعفران دم کرده
  • 60 گرم شکلات سیاه تلخ
  • 100گرم خامه صبحانه
  • 1قاشق چایخوری وانیل
  • 1قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 3_ شکلاتی
  • 1 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق غذاخوری شکر

مراحل تهیه دسر شکلاتی

ابتدا شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا ژله حل شود بعد بقیه مواد را اضافه کنید با حرارت ملایم بهم بزنید تا کمی غلیظ شود.

بعد داخل قالب مورد نظر یا جام های مورد نظرتون به ترتیب رنگ بریزید و داخل یخچال بزارید, تا ببندد بعد خنک شدن سرو و نوش جان

اول طعم توت فرنگی را آماده کنید. داخل ظرف بریزید بعد کمی خنک شده طعم زعفرانی را آماده کنید. بریزید در آخر شکلاتی را اضافه کنید. کم و زیاد کردن شیرینی دسر بستگی به ذائقه تون است…نوش جان ِ

دسر شکلاتی

مواد لازم:

  • کیک‌ شکلاتی:
  • ۱ بسته پودر کرم کارامل
  • ۶ عدد پنیر کیبی
  • ۱/۲ پاکت خامه صبحانه (قشطه)
  • ۱/۲ بسته پودر خامه (دریم ویپ)
  • ۴ ق غ پنیر خامه ایی (فلادلفیا/ماسکارپونه)
  • ۳ ق غ شیر
  • ۱ بسته شکلات اسنیکر
  • ۲ ق غ شکلات صبحانه (نوتلا)

مراحل تهیه دسر شکلاتی

کیک‌شکلاتی رو پودر میکنیم ته ظرف های مورد نظر میریزیم کمی شیر روی کیک میریزیم تا مرطوب بشه ،،،پودر کرم کارامل ،پنیر کیبی ،پودر خامه و خامه صبحانه رو با هم مخلوط با همزن میزنیم تا یکدست بشه و روی لایه اول (کیک شکلاتی)میریزیم نیم ساعت در یخچال میزاریم . لایه شکلاتی آخر::

شکلات صبحانه ،و اسنیکر رو‌به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوبش میکنیم وقتی یکدست شدن از روی حرارت بر میداریم و ۴ ق پنیر خامه ایی رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و‌روی لایه دوم شیرینی میریزیم و روش رو با شکلات چیپسی یا رنده شکلات بدلخواه تزیین میکنیم و‌تا زمان سرو در یخچال نگه میداریم ،

دسر شکلاتی

دسر سس شکلاتی

مواد لازم:

  • 1/5 لیوان شیر
  • 4 قاشق شکر
  • 3 قاشق نشاسته بصورت پودر
  • 1 قاشق پودر کاکائو

مراحل تهیه دسر شکلاتی

همه مواد رو روی حرارت به هم میزنیم تا یکم غلیظ بشه

داخل قالب مورد نظر میریزیم. داخل یخچال قرار میدیم تا خنک بشه.

بعد از قالب بیرون میاریم.

دسر سس شکلاتی

دسر سس شکلاتی

مواد لازم:

  • 2 و 1/2 بسته بیسکویت پتی پور
  • 2 بسته خامه
  • 2 عدد نسکافه
  • کمی گلاب
  • کاکائو آب شده به روش بن ماری به اندازه نیاز

مراحل تهیه دسر شکلاتی

اول خامه ها ونسکافه و گلاب رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم

بعد قالبمون رو که کمربندی هستش میاریم و پلاستیک میندازیم توش

بعد یک عدد بیسکویت برمیداریم و موادمون رو بهش میکشیم و در قالب صف میدهیم

بعد که کامل شد 5 ساعت در یخچال میذاریم

بعد بیرون میاریم و از قالب خارج میکنیم و سس شکلاتمون رو روش میریزیم و تزیین میکنیم

دسر شکلاتی

دسر شکلاتی

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم بیسکوییت
  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای دارک به میزان لازم شکلات سفید
  • ۱۰۰ گرم خامه صبحانه

مراحل تهیه دسر شکلاتی

بیسکوییت ها را داخل غذا ساز ریخته و خرد کرده و با کره به دمای محیط رسیده مخلوط کرده ، کف ظرف تارت کاملا پخش کرده ، فشرده می کنیم و چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

سپس شکلات تخته ای را بوسیله بن ماری ذوب کرده ، همزمان در یک ظرف دیگر خامه را گرم کرده شکلات سفید را افزوده و آنرا هم ذوب می کنیم سپس اول شکلات تیره را روی بیسکوییت ریخته سپس شکلات سفید را روی شکلات تیره می ریزیم و بوسیله یک کارد شکلات را مخلوط می کنیم تا شبیه ابرو باد شود سپس دانه های انار را روی شکلات می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از ۱ الی ۲ ساعت سرو می کنیم.

دسر شکلاتی و وانیلی

دسر شکلاتی و وانیلی

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه شیر برای هر رنگ
  • ۲ قاشق مربا خوری پر پودر ژلاتین برای هر رنگ
  • ۳ قاشق مربا خوری پر پودر کاکائو
  • ۱۰۰ گرم شکلات
  • ۵ قاشق غذا خوری شکر برای هر رنگ
  • ۱٫۲ قاشق چای خوری وانیل فقط برای قسمت سفید رنگ
  • ۱ استکان گلاب برای قسمت سفید رنگ

مراحل تهیه دسر شکلاتی

ابتدا برای رنگ شکلاتی، شیر و کاکائو و شکلات و شکر رو بذارید روی شعله که داغ بشه و خیلی خوب مخلوط بشن. سپس پودر ژلاتین رو بهش اضافه کنید و با شعله ی متوسط بهم بزنید تا یک دست بشه. اونایی که بار اولشون هست و میترسن که خراب بشه، پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه شیر بن ماری کنن و بعد به مواد اضافه کنن.

اجازه بدید تا شیر شکلات به دمای محیط برسه، بعد بریزید داخل قالب بذارید ۴ ساعت داخل یخچال بمونه. سپس آماده ی سرو کردن و خوردنه.

برای دسر وانیلی، شیر رو به همراه شکر و گلاب خیلی کم در حد حل شدن شکر بذارید رو گاز. سپس پودر ژلاتین رو اضافه کنید. وقتی حل شد از روی شعله بردارید و وانیل رو اضافه کنید.

هنگامی که به دمای محیط رسید، داخل قالب مورد نظر ریخته و ۴ ساعت بذارید یخچال. سپس آماده ی سرو کردن میشه.

حالا اگه بخواید مثل من طبقاتی درست کنید، رنگ اول رو مقداری بریزید بذارید یخچال ۳۰ دقیقه بمونه، بعد رنگ بعدی رو بریزید بذارید ۳۰ دقیقه بمونه. همین طور تا موادتون تموم بشه ادامه بدید. سپس بذارید ۶ ساعت داخل یخچال بمونه بعد سرو کنید. نوش جان

برای سرعت عمل بیشتر میتونید ۱۵ دقیقه برای هر قسمت بذارید فریزر تا زودتر نیم بند بشه.

بیشتر بخوانید:

آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با قارچ

طرز تهیه و پخت حلوا با کدوی حلوایی

۸ فایده تازه کشف شده کدو حلوایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا