دسته‌بندی نشده

یک وعده غذای لذیذ و سودمند،گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

مواد اولیه:

لوبیا سبز 150 گرم

هویج متوسط دو عدد

قارچ 300 گرم

کره چهار قاشق سوپ‌خوری

گل کلم 100 گرم

کدوی سبز متوسط سه عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع ذرت دو قاشق سوپ‌خوری

سس سفید دو پیمانه

پنیر پارمسان 150 گرم

پنیر موزارلا 100 گرم

طرز تهیه:

* فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش می‌دهیم.

* پس از شستن، آب‌پز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.

* هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آب‌پز می‌کنیم.

* سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت می‌دهیم.

* گل کلم را نیز تکه‌تکه کرده در مقداری آب می‌جوشانیم.

* کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت می‌دهیم.

* تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آن‌ها می‌پاشیم.

* رب گوجه‌فرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه می‌کنیم.

* ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن می‌ریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه می‌کنیم.

* پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن می‌پاشیم ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی مواد طلایی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا