دسته‌بندی نشده

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییزی

کیک های چای شکلاتی خوشمزه ای که می توانید همراه با چای یا قهوه عصرانه میل کنید. بهترین پذیرایی در صبح و ظهر و عصر. این چگونه طرز تهیه یک نوع کیک چای شکلاتی (Chocolate Scone) خوشمزه برایتان دارد.

کیک چای شکلاتی

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییز

مواد لازم :

آرد 400 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک کمی
شکلات تکه تکه 120 گرم
شکر 45 گرم
کره سرد مکعب بریده شده 120 گرم
زرده تخم مرغ زده شده 2 عدد
ماست 120 میلی لیتر
خامه 200 میلی لیتر
آرد برای آردپاشی 50 گرم

کیک چای شکلاتی

فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید.

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییز

آرد را داخل کاسه بریزید، بعد پودر کاکائو، شکر، نمک، تکه های شکلات، بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید. همه را به خوبی با قاشق مخلوط کنید.

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییز

مکعب های کره را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. نگران تکه ها نباشید.

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییز

با قاشق، زرده تخم مرغ، ماست و خامه را هم بزنید. سپس مایع را داخل مواد ریخته و با هم مخلوط کنید تا تبدیل به خمیر شود.

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییز

روی سینی مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار دهید و روی خمیر هم آرد بپاشید. با وردنه، خمیر را به ضخامت 1.5 سانتیمتر باز کرده و با قالبی به قطر 4 سانتیمتر قالب زده و روی کاغذ روغنی بگذارید. با قاشق هم می توانید مقداری خمیر را برداشته و روی کاغذ بگذارید.

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییز

همه خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. بهتر است بین شان فاصله کافی باشد. ممکن است لازم باشد هر بار تعدادی را بپزید.

خمیر را داخل فر قرار داده و به مدت 12 دقیقه بگذارید بپزند. سپس از فر خارج کنید. بسته به فری که دارید، ممکن است این مدت زمان تغییر کند.

می توانید داغ یا سرد با مقداری کره سرو کنید، یا همراه مقداری خامه تازه و از عصرانه خود لذت ببرید.

نکات و هشدارها
برای راحتی کار می توانید قبل از قالب زدن خمیر را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا