کیک پرتقالی
مواد لازم :
پرتقال 1 عدد
كشمش 1 فنجان
كره 0.5 فنجان
شكر 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفيد 2 فنجان
جوش شيرين 1 قاشق مرباخوري
بكين پودر 0.25 قاشق مرباخوري
ماست ساده كم چرب 1 فنجان
طرز تهيه :
پرتقال را شسته و کشمش را خوب ميشوئيم و پرتقال را تکه تکه نموده هسته هاي آنرا بيرون مياوريم و با کشمش از چرخ گوشت تميز رد ميکنيم شکر را با کره ميزنيم تا کاملا نرم ميکنيم زرده و سفيده تخم مرغ را با هم ميزنيم و به پرتقال و کشمش و کره و شکر اضافه ميکنيم
مواد خشک را که عبارتند از بکينگ پودر و نمک و آرد الک مينمائيم جوش شيرين را مخلوط ماست کرده کمي ميزنيم و کمکم از مواد خشک و ماست و جوش شيرين به آن ميافزائيم در قالب چرب شده ميريزيم و بمدت 40 الي 50 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت ميپزيم
ميتوانيم روي کيک را بدلخواه با کرمهاي مختلف يا با خامه و قند سائيده تزئين نمائيم ماهيت اين کيک خشک نيست و بسيار طعم مسبوعي دارد زيرا اگر دقت کرده باشيم اغلب کيک ها چون خشک است خوردن آن بدون چاي و قهوه چندان خوش آيند نميباشد اين کيک علاوه بر اينکه خيلي لذيذ است ميتوانيم خامه آنرا براي چندين روز نگاهداري نمائيم