دسته‌بندی نشده

کیک پرتقالی

Imageمواد لازم :

پرتقال 1 عدد

كشمش 1 فنجان

كره 0.5 فنجان

شكر 1 فنجان

تخم مرغ 2 عدد

آرد سفيد 2 فنجان

جوش شيرين 1 قاشق مرباخوري

بكين پودر 0.25 قاشق مرباخوري

ماست ساده كم چرب 1 فنجان

طرز تهيه :

پرتقال را شسته و کشمش را خوب ميشوئيم و پرتقال را تکه تکه نموده هسته هاي آنرا بيرون مياوريم و با کشمش از چرخ گوشت تميز رد ميکنيم شکر را با کره ميزنيم تا کاملا نرم ميکنيم زرده و سفيده تخم مرغ را با هم ميزنيم و به پرتقال و کشمش و کره و شکر اضافه ميکنيم

مواد خشک را که عبارتند از بکينگ پودر و نمک و آرد الک مينمائيم جوش شيرين را مخلوط ماست کرده کمي ميزنيم و کمکم از مواد خشک و ماست و جوش شيرين به آن ميافزائيم در قالب چرب شده ميريزيم و بمدت 40 الي 50 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت ميپزيم

ميتوانيم روي کيک را بدلخواه با کرمهاي مختلف يا با خامه و قند سائيده تزئين نمائيم ماهيت اين کيک خشک نيست و بسيار طعم مسبوعي دارد زيرا اگر دقت کرده باشيم اغلب کيک ها چون خشک است خوردن آن بدون چاي و قهوه چندان خوش آيند نميباشد اين کيک علاوه بر اينکه خيلي لذيذ است ميتوانيم خامه آنرا براي چندين روز نگاهداري نمائيم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا