دسته‌بندی نشده

کیک موز با کرم پنیر و مایه فراسینگ

طرز تهیه کیک موز با کرم پنیر

پختن کیک موز ساده تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید. مواد اولیه کیک موز با کرم پنیر به راحتی پیدا می شود و تهیه این کیک بسیار مقرون به صرفه است. این کیک برخلاف کیک موزی که با تکه های موز تهیه می شود با پوره موز درست می شود. بنابراین مزه موز با سایر مواد قاطی شده و یک طعم جدید درست می شود.

کیک موز را می توانید با شکر سفید یا قهوه ای تهیه کنید. البته استفاده از شکر یا پودر قند برای درست کردن کیک ضروری نیست و بهتر است کسانی که مشکلات قند خون یا دیابت دارد از شکر کمتری برای تهیه کیک خود استفاده کنند.

اگر لایه روی کیک موز و پنیر چسبنده شده بود علتش این است که وقتی کیک داغ بوده روی آن را پوشانده اید یا موادی زیادی استفاده کرده اید. همچنین ممکن است کیک به اندازه کافی نپخته باشد.

طرز تهیه کیک موز پنیری؛ کیکی جذاب با بافت نرم!

طرز تهیه کیک موز با کرم پنیر + ترفند‌های حرفه ای

دلیل اینکه کیک شما خیس و مرطوب شده این است که کیک را پیش از پختن کامل از فر خارج کردید یا از شکر، مایعات و چربی زیادی در تهیه کیک استفاده کردید. علت اینکه کیک بعد از سرو خمیری و سنگین می شود، مخلوط نکردن مواد به اندازه کافی و استفاده بیش از حد از تخم مرغ در تهیه کیک است.

ترفندهایی برای پختن یک کیک حرفه ای

سفیده تخم مرغ را بیش از حد هم نزنید زیرا کیک شما را خشک می کند.
مقدار آرد استفاده شده در کیک باید بیشتر از شکر باشد.
حتما قبل از ریختن مایه کیک قالب را گرم کنید تا کیک به آن نچسبد.
اگر از روغن نباتی و کره در تهیه کیک استفاده می کنید اول آن را آب کنید و سپس اندازه گیری کنید.

اگر به شیرینی پزی علاقه دارید دستور پخت های کیک پزی و دسر ما را دنبال کنید. اگر از کیک موز با کرم پنیر لذت بردید حتما دستور تهیه دسر کاسترد، کیک کشمشی، کیک با تکه های موز، کیک طرح قلب را نیز امتحان کنید.

طرز تهیه کیک موز با کرم پنیر + ترفند‌های حرفه ای

مواد لازم :

پوره موز: 1 و نیم فنجان
آب لیموی تازه: ۲ قاشق چای خوری
آرد: 3 فنجان
جوش شیرین: 1 و نیم قاشق چای خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
کره نرم: سه چهارم فنجان
شکر: 2 و یک هشتم فنجان
تخم مرغ: 3 عدد بزرگ
وانیل: 2 قاشق چای خوری
شیر: 1 و نیم فنجان
مواد لازم برای تهیه فراستینگ:
کره نرم: نصف فنجان
پنیر خامه ای نرم: 225 گرم
وانیل : 1 قاشق چای خوری
پودر شکر :3 و نیم فنجان

مراحل پخت :

گام 1 فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
گام 2 سینی را چرب کنید و روی آن آرد بریزید.
گام 3 در ظرفی پوره موز را با آبلیمو مخلوط کنید.
گام 4 در ظرفی دیگر، آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

پوستر کیک موز با کرم پنیر

گام 5 در ظرف سوم کره و شکر را مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. دوباره شروع به هم زدن کنید و همزمان یکی یکی تخم مرغ ها را به مایه اضافه کنید.
گام 6 وانیل را اضافه کنید.
گام 7 ظرف حاوی آرد را کم کم در سه مرحله با شیر به ظرف سوم اضافه کنید و حسابی هم بزنید. مخلوط باید یکدست باشد.

حتماً بخوانید:

گام 8 پوره موز و آبلیمو را اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.
گام 9 مایه کیک را در سینی بریزید و آن را صاف و یکدست کنید.
گام 10 کیک را حدود ۴۵ تا ۱ ساعت در فر بپزید.
گام 11 برای تشیص اینکه کیک پخته یا نه می توانید یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید، اگر خمیر به آن نچسبد نشانه پخته شدن کیک است.
گام 12 اگر می خواهید کیک مرطوب شود بلافاصله از خارج کردن کیک از فر آن را در فریز قرار دهید.

آموزش درست کردن کیک موز با کرم پنیر

گام 13 برای درست کردن فراسینگ:
گام 14 پنیر خامه ای و کره را هم بزنید تا نرم شوند.
گام 15 وانیل و پودر شکر را افزوده و کاملا مخلوط کنید.
گام 16 مایه فراسینگ را روی کیک سرد شده بریزید و کیک را سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا