دسته‌بندی نشده

کیک خیس پرتقالی : ۳ روش جهت تهیه کیک خیس پرتقالی

آموزش پخت کیک خیس با پرتقال

در این مطلب از دلگرم طرز تهیه کیک پرتقالی خیس را برای شما عزیزان قرار داده ایم. امیدوارم این کیک را تهیه کرده و از طعم خوشمزه و دلپذیر آن در کنار خوانده لذت ببرید.

روشی ساده جهت تهیه کیک خیس پرتقالی در منزل

روش اول جهت تهیه کیک خیس پرتقالی

مواد لازم :

  1. تخم مرغ ٣ عدد
  2. شکر ١ لیوان
  3. آب پرتقال نصف لیوان
  4. روغن مایع نصف لیوان
  5. رنده پوست پرتقال ١ قاشق غذاخوری
  6. آرد یک و نیم لیوان
  7. بکینگ پودر ١ قاشق مرباخوری
  8. جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس

ابتدا تخم مرغ ها را با شکر ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود و حسابى پف کند.

بعد به ترتیب پوست پرتقال ، آب پرتقال و روغن را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم .

با دست دورانى هم میزنیم و در قالب چرب کرده میریزیم و در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده ٢٠ تا ٣٠ دقیقه قرار می دهیم.

در اخر ١ لیوان شکر و ١ لیوان آب پرتقال را که ١٠ دقیقه جوشانده بودم و شربت غلیظى شده بوده و کمى سرد شده بود با قاشق روى کیک برش خرده ریختم و با پودر پسته تزیین کردم.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ۳ مدل کیک پرتقالی خوشمزه و جذاب

روش دوم جهت تهیه کیک خیس پرتقالی

مواد لازم :

  1. تخم مرغ: 5 عدد
  2. آرد سفید : 2 لیوان
  3. آرد سمولینا : 1 لیوان
  4. پودر نارگیل : نصف لیوان
  5. بیکینگ پودر : 2 قاشق غذاخوری
  6. ماست : نصف لیوان
  7. آب پرتقال : نصف لیوان
  8. روغن مایع : 1 لیوان
  9. پوست پرتقال رنده شده : 1 عدد
  10. شکر : دو سوم لیوان

مواد لازم برای شربت :

  • آب :1 لیوان
  • اب پرتقال:1لیوان
  • شکر :یک و نیم لیوان

دستور پخت کیک خیس پرتقالی

همه موادمونو از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسه. فر را روی درجه ۱۸۰ روشن می کنیم تا گرم بشه.

قالبمون چرب می کنیم. آردها و پکینگ پودر را سه بار الک می کنیم.

تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب می زنیم تا پف کنه و سفید رنگ شه و روغن و ماست را اضافه می کنیم و هم میزنیم.

به ترتیب رنده پوست پرتقال و آب پرتقال و پودر نارگیل را اضافه و هم می زنیم. همزن را خاموش کرده و کنار میگذاریم.

در آخر آرد الک شده را کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.

مواد کیک خیس پرتقالی را داخل قالب چرب شده می ریزیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم با دمای 180° بمدت ۴۵ دقیقه می پزیم.

برای شربت، شکر و آب و آب پرتقال را روی حرارت میگذاریم تا یک ربع ریز بجوشه. سپس زیرشو خاموش می کنیم و میگذاریم تا یکم سرد شه. کیک که از فر در آوردیم و یکم که سرد شده را برش می زنیم و شربت را ارام ارام روش می ریزیم.

سپس به دلخواه تزیین می کنیم. من از پودر گردو، پودر پسته و پودر نارگیل سفید و زعفرونی و کنجد و پودر کاکائو استفاده کردم.

کیک خیس پرتقالی : ۳ روش جهت تهیه کیک خیس پرتقالی

روش سوم جهت تهیه کیک خیس شکلات و پرتقال

ترکیب شکلات و پرتقال یه ترکیب قدیمیه. تو این دستور اگه از پرتقال‌های ترش استفاده کنید خیلی بهترم میشه!

مواد لازم:

  1. روغن قدری
  2. کره ۱۲۰ گرم
  3. شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
  4. پرتقال ۲ عدد
  5. آرد ۱ پیمانه
  6. نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  7. جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  8. بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  9. پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  10. تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  11. شیر ۱/۴ پیمانه
  12. پودر قند ۳/۴ پیمانه

آماده کردن مواد برای تهیه کیک خیس شکلات و پرتقال

پوست پرتقال‌ها رو رنده کنید و آب اون‌ها رو بگیرید. از پرتقال‌های ترش استفاده کنید. اگه پرتقال‌ها شیرین هستند از ترکیب ۲ به ۱، آب پرتقال و آبلیمو استفاده کنید.

طرز تهیه:

1.از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب نان ۲۳ در ۱۳ سانتی‌متری رو با روغن چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.

2.کره (به دمای اتاق) رو با همزن برقی بزنید تا نرم بشه. شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید و دوباره بزنید تا خامه‌ای بشن. نیمی از رنده پوست پرتقال رو با اون‌ها ترکیب کنید.

3.در ظرفی دیگه مواد خشک شامل آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید. تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی به همراه کمی از ترکیب مواد خشک با ترکیب کره و شکر مخلوط کنید.

بعد بقیه ترکیب مواد خشک رو اضافه کنید. در آخر شیر رو اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید. خمیر رو در قالب بریزید.

4.کیک رو برای حدود ۴۵ دقیقه، تا زمانی که خلال دندان تمیزی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.

5.در قابلمه کوچکی، آب پرتقال رو با بقیه رنده پوست پرتقال و پودر قند ترکیب کنید و تا پودر قند حل بشه، روی حرارت پایین بذارید. شربت رو از صافی رد کنید و در پارچ بریزید.

6. وقتی کیک رو از فر خارج کردید، تمام سطح کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت گرم رو روی اون بریزید. کیک رو کنار بذارید تا خنک بشه و بعد اون رو از قالب خارج کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ی شیرینی پرتقالی یا لیمویی خانگی

نکات مهم در تهیه کیک خیس پرتقالی

• اگر آرد سمولینا در دسترس نبود می تونید همون مقدار آرد سفید اضافه کنید و ولی بافتش فرق میکنه.

• قالب من ۲۵ در ۳۵ بود شما اگر بخواهید کیکتون پف بیشتری داشته باشه میتونید از قالب کوچکتر استفاده کنید.

• وقتی شربت را روی کیک خیس پرتقالی ریختین حتما باید کیک و شربت هر دو ولرم باشند اگه داغ باشن کیکمون خمیر میشه.

• برای پوست پرتقال دقت کنید فقط رویه ی پوست پرتقال را رنده کنید قسمت سفیدش نباید باهاش بیاد و گرنه تلخ میشه.

کیک خیس پرتقالی : ۳ روش جهت تهیه کیک خیس پرتقالی


بیشتر بخوانید :

کیک نارنگی : ۴ روش جهت تهیه کیک نارنگی خوشمزه

روشی ساده و پرطرفدار جهت تهیه کیک نارنگی تابه ای

طرز تهیه کیک ردولوت یک کیک هیجان انگیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا