دسته‌بندی نشده

کیک اسفنجی

Imageمواد لازم :

آرد سفيد 1 فنجان

تخم مرغ 6 عدد

آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري

ليمو ترش 4 عدد

شكر 1 فنجان

نمك 0.25 قاشق مرباخوري

آب 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

آرد را بدقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک ميکنيم سفيده و زرده را از هم جدا مينمائيم زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر ميزنيم تا سفيد رنگ شود سفيده را جداگانه ميزنيم بطوري که پف کند و بقيه شکر را کم کم بآن ميافزائيم و زدن را ادامه ميدهيم تا شکر کاملا تمام شود

به زده و شکر آبليمو و پوست ليمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقيقه ميزنيم سفيده و زرده را با هم مخلوط ميکنيم و آرد را دومرتبه روي سفيده و زرده الک مينمائيم قالب دلخواه را چرب کرده آرد ميزنيم در فر 325 درجه بمدت يک ساعت الي يک ساعت و چند دقيقه ميگذاريم و سپس بيرون آورده در ظرف مورد نظر قرار ميدهيم

تبصره ، پس از اضافه کردن زرده و سفيده بايد مخلوط را با ذقت و به آرامي هم بزنيم بهتر خواهد بود که سفيده را در آخرين دقيقه به مايه بيفزائيم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا