کیک اسفنجی
مواد لازم :
آرد سفيد 1 فنجان
تخم مرغ 6 عدد
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
ليمو ترش 4 عدد
شكر 1 فنجان
نمك 0.25 قاشق مرباخوري
آب 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
آرد را بدقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک ميکنيم سفيده و زرده را از هم جدا مينمائيم زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر ميزنيم تا سفيد رنگ شود سفيده را جداگانه ميزنيم بطوري که پف کند و بقيه شکر را کم کم بآن ميافزائيم و زدن را ادامه ميدهيم تا شکر کاملا تمام شود
به زده و شکر آبليمو و پوست ليمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقيقه ميزنيم سفيده و زرده را با هم مخلوط ميکنيم و آرد را دومرتبه روي سفيده و زرده الک مينمائيم قالب دلخواه را چرب کرده آرد ميزنيم در فر 325 درجه بمدت يک ساعت الي يک ساعت و چند دقيقه ميگذاريم و سپس بيرون آورده در ظرف مورد نظر قرار ميدهيم
تبصره ، پس از اضافه کردن زرده و سفيده بايد مخلوط را با ذقت و به آرامي هم بزنيم بهتر خواهد بود که سفيده را در آخرين دقيقه به مايه بيفزائيم