دسته‌بندی نشده

کباب حسینی

Imageمواد لازم :

گوشت سر دست گوسفند 1000 گرم

پياز 500 گرم

دنبه 250 گرم

كره 150 گرم

فلفل سبز 250 گرم

گوجه فرنگي 500 گرم

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

براي تهيه اين کباب به سيخهاي کوچک چوبي که معمولا از درخت انار تهيه ميشود احتياج داريم (و يا سيخهاي آماده شده کوچک از نوع فلزي که زنگ نميزند معمولا در فروشگاهها حاضر براي فروش و استفاده است ) گوشت را قطعه قطعه مي بريم ( باندازه تقريبا طول 4 قطر 2 سانتيمتر ) و سيخهاي چوبي را پوست مي کنيم و نوک آنها را تيز مي نمائيم ، بعد بترتيب يک قطعه گوشت و يک قطعه دنبه و يک پياز کوچک و يک قطعه فلفل سبز به سيخ ميکشيم تا انجا که سيخها پرشوند ( طول سيخها بايد ده تا پانزده سانتيمتر باشد )

بعد ته قابلمه مناسبي را که گنجايش سيخها را داشته باشد يکرديف گوجه فرنگي ورقه شده و يک رديف پياز حلقه شده مي چنيم و يک رديف از سيخهاي کبابرا روي آن مي چنيم و باز يک ورقه گوجه فرنگي و يکرديف از سيخهاي کباب ميگذاريم و بهمين ترتيب ادامه مي دهيم تا تمام سيخها در ظرف قرار بگيرند . آنگاه در قابلمه را ميبنديم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و صبر ميکنيم تا آب گوجه فرنگي کاملا کشيده شود.

در صورتيکه گوشت کاملا نپخت بايد کمي آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ بايد کمي نمک بآن زد وقتي کباب آماده شد بايد بهيچوجه آب نداشته باشد . کبابها را با همان سيخ در ديس مي چنيم و سر ميز ميبريم .

در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه ميکنيم و لابلاي سيخهاي کباب ميچنيم و ممکن است بجاي پياز ريز سفيد از پياز درشت که چهار قارچ کرده ايم استفاده کنيم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا