دسته‌بندی نشده

کباب بریانی

Image مواد لازم :

گوشت راسته گوساله 1000 گرم

ادويه 1 قاشق سوپخوري

نان سفيد 12 تکه

پياز 4 عدد

آب 4 فنجان

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

گوشت سردست يا گردن که بايد کمي چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه ميکنيم با 3 تا 4 ليوان آب و 2 تا 3 عدد پياز خرد کرده در حرارت ملايم ميگذاريم کاملا بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمي نمک و فلفل و يک قاشق ادويه را با آن مخلوط مي نمائيم و گوشت را از روي آتش برداشته خوب ساطوري ميکنيم تا به را ميگذاريم داغ شود

گوشت را در تابه ميريزيم روي آتش ميگذاريم تا گوشت به روغن بيافتد نانهاي بريده شده به اندازه کف دست را در فر يا در تابه ديگر کمي برشته ميکنيم روي هر قطعه نانرا مقداري گوشت ميگذاريم و يک قطعه ديگر نان روي آن قرار ميدهيم

البته در اصفهان رسم است که کفگير مخصوص را داغ مي کنند و گوشت را براي هر نفر روي آن برشته مي نمايند ولي طريق فوق ساده تر و راحت تر است .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا