دسته‌بندی نشده

چگونه از نفخ کردن پیشگیری کنیم

▪ حساب فیبرهایی را که می‌خورید، داشته باشید!
▪ ۲۰ تا ۳۰ گرم خوردن موادی مانند غلات غنی شده میوه‌ها و سبزی‌ها در روزها برای هضم غذا ضروری است. خوردن بیش از حد آنها می‌تواند سبب مختل شدن گوارش غذا و نفخ شود.

▪ در انتخاب سبزی‌ها دقت کنید.
▪ سبزی‌ها سبب هضم شدن بهتر غذا می‌شود در ضمن با نرم کردن و خیس نگه داشتن اندام‌ها، دفع را نیز راحت‌تر کنید. با این حال باید در انتخاب آنها دقت کنید. سبزی‌ها خشک و سیب‌زمینی برای کسانی که دستگاه گوارش ضعیفی دارند مناسب‌ نیست.

▪ پخته بهتر است تا خام!
▪ پختن غذاها، هضم آنها را راحت‌تر می‌کند. سعی کنید سبزی‌ها را به صورت خام اما گوشت و حبوبات و غلات را به صورت پخته مصرف کنید.

▪ به اندازه نمک بخورید
▪ مصرف زیاد نمک سبب جذب مقدار فراوانی آب از معده می‌شود. میزان نمک را در غذاهایتان کاهش دهید و از غذاهای فوری و صنعتی کمتر استفاده کنید.

▪ مراقت دستگاه گوارش‌تان باشید
▪ آیا مشکل هضم دارید؟ مشکل دفع چه‌طور؟ حتما به پزشک متخصص مراجعه کرده و خود را مداوا کنید.

▪ نفس بکشید
▪ روی کمر دراز بکشید. یکی از دست‌هایتان را روی شکم بگذارید و نفس عمیق بکشید

منبع:aufeminin

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا