دسته‌بندی نشده

چای کرک | چای گیاهی | طرز تهیه چای خوش طعم عربی

طرز تهیه چای کرک هندی جنوبی با شیر عربی خانگی

چای کرک یک نوع چای گیاهی است که با شیر تهیه می شود. این چای به علت داشتن میخک و زنجبیل و بادیان ستاره ای، خیلی طعم خوب و خوشمزه ای دارد و می توان آن را تهیه و همراه با شکر یا عسل و هر نوع شیرینی یا کیکی آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چای کرک در ادامه با سایت دلگرم همراه باشید.

مواد لازم چای کرک

آب ۳ لیوان
شیر ۱ لیوان
شکر به مقدار دلخواه
میخک ۳ دانه
هل ۴ دانه
چای ۱ قاشق سوپ خوری پر
بادیان ستاره ای ۱ دانه
چوب دارچین ۱ عدد
زعفران ساییده نصف قاشق چای خوری
زنجبیل تازه ۱ تکه در صورت تمایل

 چای کرک

نوشته های مشابه

طرز تهیه چای کرک

برای تهیه چای کرک جنوبی در ابتدای کار، آب را درون کتری می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا به طور کامل به جوش آید. سپس چای و شکر و هل و میخک و بادیان ستاره ای را به همراه چوب دارچین و زعفران به آن اضافه می کنیم.

حتماً بخوانید:

سپس اجازه می دهیم با حرارت خیلی کم، حدود یک ربع ساعت بجوشد. در این مرحله شیر را به کتری اضافه می کنیم. سپس با حرارت کم اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در دستور اصلی از شیر چای آماده استفاده می شود که چون برای همه در دسترس نیست، همان شیر ساده هم می توان استفاده کرد.
وقتی شیر در حال جوشیدن است امکان سر رفتن شیر زیاد است. باید مواظب باشیم که سر نرود. بعد از ۵ دقیقه چای آماده است. می توان آن را سریع استفاده کرد یا از صافی رد کرد و درون فلاسک چای بریزیم و بعد مصرف کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا