دسته‌بندی نشده

پودینگ زردآلو،یک دسر خوشمزه و سالم،پودینگ زردآلو

پودینگ زردآلو

پودینگ زردآلو

معمولا پودینگ‌ها دارای چربی اشباع‌شده بسیار بالایی هستند؛ درحالی که در آنها از حداقل میزان روغن استفاده‌شده و ضمنا در مواد لازم آن تخم‌مرغ نیز به‌کار نرفته است.
پس اگر مشکل چربی خون دارید، پودینگ زردآلو را با خیال راحت درست کنید و بخورید.

● مواد لازم برای ۴ نفر:

▪ عسل؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری

▪ زردآلوی کاملا رسیده؛ ۴۰۰ گرم

▪ آرد گندم؛ ۱۵۰ گرم

▪ بیکینگ‌پودر؛ یک قاشق چای‌خوری

▪ خمیر تازه نان فانتزی؛ یک و نیم پیمانه

▪ شکر؛ دوسوم پیمانه

▪ پودر دارچین؛ یک قاشق چای‌خوری

▪ روغن مایع؛‌۲ قاشق سوپ‌خوری

▪ شیر کم‌چرب؛ سه‌چهارم پیمانه

● روش تهیه:
۱) فر اجاق‌گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت با شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، زردآلوها را خوب بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس هسته‌های آنها را بیرون بیاورید. حالا کاسه بلوری متوسطی آماده کرده، دیواره و کف آن را با کمی روغن چرب کنید، سپس عسل را در کاسه بریزید.

۲) ۸ عدد از نیمه زردآلوها را روی عسل داخل کاسه بچینید. سپس بقیه زردآلوها را در دستگاه خردکن بریزید و به پوره تبدیل کنید. پوره را کناری بگذارید تا در پایان کار مورد استفاده قرار گیرد.

۳) ظرف گود دیگری آماده کنید و آرد، خمیر نان، شکر و دارچین را باهم مخلوط کنید. پس از آن، روغن و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴) این مخلوط را روی نیمه‌های زردآلو بریزید و مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی‌رنگ شده و خودش را بگیرد، در فر حرارت دهید. در پایان این مدت، این پودینگ زردآلو را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو به‌عنوان سس میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا