پودر گوشت دام چیست و چگونه تهیه می شود؟
پودر گوشت دام چیست ؟
پودر گوشت یک پروتئین حیوانی بسیار بالا و با داشتن قیمت بسیار پایین نسبت به سویا می تواند جایگزین کامل سویا در جیره دامها و طیورها شود.
پودر گوشت دام چگونه تهیه می شود؟
ضایعات گوشتی پس از انتقال به کارخانه پخته می شود تا آب اضافی آن کاملا تبخیر شود و رطوبت آن پایین بیاید با این کار پروتئین غلیظی فراهم می شود سپس این مواد در چرخ کن کاملا آسیاب می شود و به پودر گوشت تبدیل می شود.
پودر های تبدیلی به صورت کاملا بهداشتی در کیسه های 2 لایه و در وزن های 50 کیلویی بسته بندی می شود.
انواع پودر گوشت
1-پودر گوشت دامی: تهیه شده از ضایعات گوشت پستانداران ذبح شده در کشتارگاه ها بدست می آید.
2-پودر گوشت طیور: تشکیل شده از گوشت , پوست , سر , پا و …. طیور می باشد.
خواص پودر گوشت دام
- تامین کننده پروتئین , کلسیم , فسفر و ویتامین
- تامین کننده پتاسیم , سدیم , منیزیم , آهن , مس , منگنز , روی و سایر عناصر کمیاب
- تامین کننده مواد معدنی و اسید های آمینه
- تامین کننده چربی
کاربرد پودر گوشت دام
مناسب برای پروار بندی دام ها و خوراک دام ها استفاده می شود.
برای دام های شیری عالی و بسیار مفید می باشد(باعث افزایش شیر می شود).
مورد مصرف خوراک آبزیان , مرغ , دام , حیوانات خانگی , طیور و ….
مورد استفاده در کارخانه های کنسانتره سازی خوراک دام , طیور و آبزیان برای بالا بردن پروتئین کنسانتره ها
مورد استفاده غذای سگ و گربه
مدت زمان نگهداری پودر گوشت
قرار گرفتن زیاد پودر گوشت در هوای آزاد موجب کپک زدگی و فاسد شدن و تغیر رنگ , طعم و بافت میشود.
پس از خرید پودر گوشت سعی کنید طرف مدت 2 ماه آن را استفاده کنید.