دسته‌بندی نشده

پلو میگو بندری

غذا

پلو میگو

مواد لازم برای 3 نفر:

برنج 3 پیمانه
سبزی ماهی 300 گرم
میگو حدود 30 تا 40 عدد بسته به سایز
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 4 حبه
تمر هندی نصف بسته
نمک و فلفل و آبلیمو و روغن و زردچوبه و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه:

برای آماده سازی سبزی ماهی، پیاز و سیر رو خرد کنید و با روغن تفت بدید. سرخ که شد، سبزی رو به اون اضافه کنید و حسابی تفت بدید. بعد از اینکه سبزی سرخ شد، شیره تمر هندی رو از صافی رد کنید و روی اون بریزید. کمی نمک و فلفل و ادویه ماهی و زردچوبه بزنید. یه کم هم آب بریزید و اجازه بدید تا با شعله کم حدود 2 ساعت بپزه تا سبزی حسابی به روغن بیفته.

برای پخت میگو، بعد از اینکه رگ کمر اونا رو در آوردید، یه قابلمه آب جوش بیارید، میگو ها رو تو اون بریزید. زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه و کمی آبلیمو بزنید و به محض اینکه میگوها جمع شدند، اونا رو آبکش کنید و وقتی آب سبزی کشیده شد، قاطی سبزی ماهی کنید و با اون هم کمی تفت بدید تا مزه سبزی به خورد میگو بره.

برنج رو جداگانه آبکش کنید یا به صورت کته آماده کنید، بعد مواد رو روی برنج بذارید تا دم بیاد. موقع سرو قاطی کنید.

***نکات

*تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روش بریزید و با قاشق از هم بازش کنید. بعد اونو چنگ بزنید و صاف کنید تا شیره اش در بیاد.
*سبزی ماهی برای مثال اگه 1 کیلو باشه، 900 گرمش گشنیزه و 100 گرمش شنبلیله.
*چون تمر هندی شوره، توی ریختن نمک دقت کنید.

*ترشی این دستور ذائقه ایه، میتونید کمترش کنید.
*میگو اگه بیش از اندازه بپزه، سفت میشه، پس تا جمع شد توی آب، اونو آبکش کنید
*کمر میگو ها رو با یه چاقوی تیز باز کنید و وسط کمرش رو بیرون بکشید.
*این مدل پلو میگو مخصوص جنوب کشوره!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا