پتاژ قارچ: طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا
طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا
با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا این غذای ساده و سبک که به روش پیتزا پخته شده و برای صرف در میان وعده یا وعده ناهار بسیار رواج دارد آشنایی کامل پیدا کنید.
مواد لازم برای تهیه پتاژ قارچ
- آرد گندم نصف پیمانه
- شیر 1 لیتر
- آب مرغ 6 پیمانه
- عصاره مرغ 1 عدد
- قارچ 200 گرم
- آب 4 پیمانه
- خامه 100گرم
- پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
- نمک.فلفل.پودرسیر یک قاشق چایخوری
- کره 25 گرم
- آبلیمو به میزان لازم
روش تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا
شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید سپس آب و آب مرغ را به آن افزوده
و بعد نمک.فلفل.وپودر سیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید
سپس قارچ را (ورقه ورقه کرده)و به آن افزوده و آن گاه حرارت را کم کنید
و حدود 20 دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد
در این هنگام پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید و حدود 5 ددقیقه روی حرارت قرار دهید
بعد شعله راخاموش کرده و آبلیمو را به مواد زده و در داخل ظرف کشیده و خامه رابه آن افزووده و به صورت دایره ای وسط پتاژ بریزید
همه چیز در مورد کالری ها در مواد غذایی !
بهترین غذاهایی که میتوان به عنوان صبحانه خورد، کدامند؟
13 ماده غذایی مفید که باعث افزایش متابولیسم بدن می شود
تهیه و گردآوری مجله دلگرم
مرضیه ملایری