دستهبندی نشده
پتاژ سیب زمینی
مواد لازم:
- سیب زمینی : 500 گرم
- آب گوشت : 4 فنجان
- پیاز داغ عسلی : 3 قاشق سوپخوری
- کرفس خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
- کره : یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
پتاژ سیب زمینی
طرز تهیه:
نیم کیلو سیب زمینی پخته را از صافی رد میکنیم و یک لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و دو سه قاشق کرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و کمی کره به آن اضافه میکنیم.