دسته‌بندی نشده

پاستا آلانورما، غذای گیاهی و مخصوص ایتالیایی

فوت و فن تهیه پاستا آلانورما

برای تهیه پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می شود که نوعی پنیر سخت است. گوارش و هضم این پنیر بسیار ساده است و بنابراین برای کودکان و سالمندان مناسب است. برای تهیه ۱ کیلوگرم پنیر پارمزان از ۲۴ کیلوگرم شیر تازه استفاده می شود بنابراین بسیار غنی و مغذی است.

بادمجان ها را با پوست به صورت حبه ای خرد کرده و مدت زمان کوتاهی در مقداری آب و نمک قرار دهید. سپس آن ها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

برای خوش عطر شدن غذا روغن زیتون و سیر رنده شده را در تابه بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. بعد از اینکه پاستا آبکش شد به آن مقداری از سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بگیرد.

نکات مهم برای تهیه انواع پاستا و ماکارونی

پیازها را درشت خرد نکنید. زیرا هم ظاهر زشتی به غذا می دهند و هم طعم آن را بدمزه می کنند.
اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اولیه را دارید از ادویه هایی همچون فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زرد چوبه برای طعم دهی به غذا استفاده کنید.
بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن گوجه‌ها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، می‌توانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیمو تازه به این سس هم می‌تواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوب‌تر بکند.

فوت و فن تهیه پاستا آلانورما

از انواع دیگر پاستا می توان به : مک اند چیز با سس گوشت ، لازانیا زیتی ، پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.

مواد لازم :

پاستا تورتلینی(پاستا فرمی) : 450 گرم
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده : نصف یک پیاز(اسمال دایس شده)
سیر ریز خرد شده : 3 حبه
گوجه فرنگی ساطوری شده : 800 گرم(چاپ شده)
ریحان ساطوری شده : ¼ پیمانه(چاپ شده)
بادمجان خرد شده : 3 عدد کوچک(دایس متوسط)
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده : 100 گرم
ریحان تازه : برای تزئین

نکات مهم برای تهیه انواع پاستا و ماکارونی

مراحل پخت :

گام 1 در یک تابه 3 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
گام 2 سپس پیازهای خرد شده را داخل آن کمی تفت می دهیم تا سبک شوند.
گام 3 سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم.
گام 4 گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
گام 5 پاستا را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و قدری نمک اضافه می کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
گام 6 در این حین، بادمجان های خرد شده را در تابه ای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.

حتماً بخوانید:

گام 7 پس از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می گذاریم تا روغن های اضافه آن گرفته شود.
گام 8 سپس بادمجان ها را به سس اضافه می کنیم.
گام 9 وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می کنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)
گام 10 پاستا را در یک تابه می ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می ریزیم.

طرز تهیه پاستا آلانورما با سس گوجه فرنگی

گام 11 سپس آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
گام 12 پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت ، آن را در بشقاب می کشیم و باقیمانده سس را روی آنها می ریزیم.
گام 13 کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا