دسته‌بندی نشده

نحوه درست کردن کباب کوبیده ایرانی

نحوه درست کردن کباب کوبیده ایرانی

نحوه درست کردن کباب کوبیده ایرانی

در مطلب زیر طرز تهیه یکی از پرطرفداران غذاهای ایرانی رو که کباب کوبیده نام دارد رو براتون گذاشتم این کباب یکی از خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که حتی این غذا در بین خارجی ها هم طرفداران بسیاری دارد در زیر مواد لازم این کباب رو براتون گذاشتم.

مواد لازم :

نوشته های مشابه

گوشت گوسفند 1 کيلو گرم

دنبه 150 گرم

جوش شيرين 1 قاشق سوپخوري

پياز 3 عدد

تخم مرغ 2 عدد

نمك 2 قاشق سوپخوري

چگونه کباب کوبیده درست کنیم؟

طرز تهيه :

گوشت لخم و دنبه را بمقادير فوق الذکر با هم دوباره ماشين کرده پياز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شيرين در آن ريخته دستتان را در آب گرم فرو برده ، آنرا بمدت نيم ساعت مالش بدهيد .

سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده ، نيم ساعت بعد سيخ را تر کرده آنرا به سيخ کشيده ، روي آتش تند ذغال کباب کنيد هرگاه قطرات روغن از کباب روي آتش ريخت سيخ کباب را روي نان گذاشته کمي فشار بدهيد.

تا چربيش گرفته شود و سپس دوباره سيخ را روي آتش بگذاريد.همينکه به اندازه کافي کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببريد اگر مشکل چربي خون نداريد نان کباب را هم با قدري نمک ميل کنيد زيرا که دست کمي از خود کباب ندارد !.

منبع:مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا