دسته‌بندی نشده

میدونستی میشه لازانیا رو با نان لواش درست کرد !

طرز تهیه لازانیا با نان لواش

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که با لایه‌های نان لواش، سس گوشت، سس سفید و پنیر پیتزا تهیه می‌شود. این غذا را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و از طعم لذیذ آن لذت برد. لازانیا با نان لواش را می‌توان به عنوان وعده اصلی غذا یا به عنوان پیش غذا سرو کرد. این غذا را می‌توان با سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کرد.

مواد لازم برای تهیه لازانیا با نان لواش:

نان لواش به تعداد مورد نیاز
سس گوشت
سس سفید
پنیر پیتزا به مقدار لازم
روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا با نان لواش

طرز تهیه لازانیا با نان لواش:

ابتدا سس گوشت را آماده کنید. برای این کار، پیاز را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس سس را به مدت 30 دقیقه بپزید تا جا بیفتد.
در این فاصله، سس سفید را آماده کنید. برای این کار، کره را در یک قابلمه ذوب کنید و آرد را اضافه کنید.
آرد را تفت دهید تا رنگش تغییر کند. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید و هم بزنید.
سس سفید را کنار بگذارید تا خنک شود. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

حتماً بخوانید:

علت خشک شدن لازانیا

علت خشک شدن لازانیا

نکات پخت لازانیا در توستر و قابلمه و راز خوشمزه شدن + چرا لایه های لازانیا از هم جدا میشه و علت وا رفتن + فوت کوزه گری و کالری لازانیا موضوع یکی از…

یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کنید و کمی روغن زیتون کف آن بریزید.
یک ورق نان لواش را کف ظرف قرار دهید و کمی سس گوشت روی آن بریزید.
سپس یک ورق نان لواش دیگر روی آن قرار دهید و کمی سس سفید روی آن بریزید.
این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
در لایه آخر، سس سفید بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر پیتزا ذوب شود و طلایی شود.
لازانیا را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

نکات لازم جهت پخت لازانیا با نان لواش

نکات لازم جهت پخت لازانیا با نان لواش

برای تهیه سس گوشت، می‌توانید از گوشت چرخ کرده گوساله، گوسفند یا مخلوط این دو استفاده کنید.
برای تهیه سس سفید، می‌توانید از شیر، خامه یا ترکیب این دو استفاده کنید.
برای اینکه لازانیا شما ظاهری زیباتر داشته باشد، می‌توانید از سس گوجه فرنگی برای تزیین آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا