دسته‌بندی نشده

میدونستی بدون گوشت هم میتونی خورش درست کنی ؟!

طرز تهیه 3 نوع خورش بدون گوشت

با آموزش آشپزی خورش های گیاهی و بدون گوشت در این مقاله از مجله دلگرم غذاهای سفره خود را متفاوت و سالم تر فراهم کنید و به سادگی به یک آشپز حرفه ای غذاهای گیاهی تبدیل شوید ! در اینجا طرز تهیه چند نوع خورش بدون گوشت را آورده‌ایم:

1. طرز تهیه خورش قارچ و بادمجان

این خورش یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های گیاهی است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
قارچ 1 کیلوگرم
بادمجان بزرگ 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش قارچ و بادمجان

روش تهیه:

پیازها را خرد کنید و در روغن مایع تفت دهید تا نرم شوند.
سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پودر زیره سبز و پودر هل را به مایه خورش اضافه کنید و کمی تفت دهید.
قارچ‌ها را خرد کنید و به مایه خورش اضافه کنید.
بادمجان‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
بادمجان‌های خرد شده را به مایه خورش اضافه کنید و کمی تفت دهید.
آب را به مایه خورش اضافه کنید و بگذارید خورش بجوشد.
بعد از اینکه خورش جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
در 10 دقیقه پایانی پخت، زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید.

2. طرز تهیه خورش عدس و اسفناج

این خورش نیز یکی از خورش‌های گیاهی خوشمزه و مقوی است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
عدس 1 پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
اسفناج 1 کیلوگرم

طرز تهیه خورش عدس و اسفناج

روش تهیه:

عدس را بشویید و چند ساعت خیس کنید.
پیازها را خرد کنید و در روغن مایع تفت دهید تا نرم شوند.
سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پودر زیره سبز و پودر هل را به مایه خورش اضافه کنید و کمی تفت دهید.
عدس خیس شده را به مایه خورش اضافه کنید.
آب را به مایه خورش اضافه کنید و بگذارید خورش بجوشد.
بعد از اینکه خورش جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
در 10 دقیقه پایانی پخت، اسفناج خرد شده را به خورش اضافه کنید.

حتماً بخوانید:

3. طرز تهیه خورش لوبیا و گوجه فرنگی

این خورش نیز یکی از خورش‌های گیاهی خوشمزه و مقوی است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۲ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه خورش لوبیا و گوجه فرنگی

روش تهیه:

لوبیا قرمز را بشویید و چند ساعت خیس کنید.
پیازها را خرد کنید و در روغن مایع تفت دهید تا نرم شوند.
سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پودر زیره سبز و پودر هل را به مایه خورش اضافه کنید و کمی تفت دهید.
لوبیا قرمز خیس شده را به مایه خورش اضافه کنید.
گوجه فرنگی خرد شده را به مایه خورش اضافه کنید.
آب را به مایه خورش اضافه کنید و بگذارید خورش بجوشد.
بعد از اینکه خورش جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا