دسته‌بندی نشده

مهم ترین عوامل کف کردن روغن در زمان پخت فلافل چیست؟

چه کنیم روغن فلافل کف نکند ؟ (2 نکته ساده)

در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما بگوییم چه نکاتی را باید رعایت کنید تا روغن شما در هنگام سرخ کردن این غذا کف نکند.

روغن از قبل استفاده شده: اولین چیزی که باعث کف کردن روغن می شود این است که بعضی مواقع برای این که در مصرف روغن صرفه جویی شود از روغنی که قبلا توسط آن غذا را سرخ کرده اید، دو مرتبه برای سرخ کردن فلافل ها استفاده می کنید. این امر موجب کف کردن روغن می شود.

داغ نشدن روغن: در صورتی که قبل از داغ شدن روغن فلافل ها را اضافه کنید، باعث کف کردن روغن می شود. همچنین دقت کنید اگر بیش از اندازه روغن داغ شود بعد به آن مواد را اضافه کنید، علاوه بر این که موجب کف کردن روغن می شود، موجب سوختن غذا هم می شود.

استفاده از روغن بی کیفیت: در صورتی که روغن شما بی کیفیت و یا آلوده باشد، منجر به کف کردن غذا می شود.

استفاده از تخم مرغ در مواد فلافل: در صورتی که در مواد فلافل از تخم مرغ استفاده کرده اید، سفیده تخم مرغ باعث کف کردن روغن می شود.

دلایل کف کردن روغن فلافل

کثیف بودن ماهیتابه یا قابلمه ای که در آن قصد سرخ کردن مواد را دارید: دقت کنید که حتما قابلمه یا ماهیتابه ای که برای سرخ کردن انتخاب می کنید، تمیز باشد. اگر تابه یا قابلمه شما به خوبی شسته نشده باشد و حاوی کثیفی باشد، باعث می شود تا روغن شما کف کند.

سخن آخر

برای اینکه روغن فلافل شما کف نکند تا کیفیت غذا پایین نیاید، نکاتی را باید رعایت کنید. در قسمت بالا تمامی این نکات را برای شما توضیح داده ایم. با استفاده از این نکات می توانید فلافل هایی با کیفیت بالا و سالم درست کنید و نوش جان کنید.

حتماً بخوانید:

منبع : رضیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا