دسته‌بندی نشده

مراحل پخت شیرینی بالشتک با طعم عسلی

طرز تهیه بالشتک های عسلی خوشمزه

بالشتک های عسلی از اون شیرینی هایی هستند که با تهیه ی و خوردنشون واقعا لذت می برید چون هم مواد کمی نیاز دارند و هم روش تهیه شون آسونه برای آموزش این شیرینی با دلگرم همراه شوید.

مراحل گام به گام تهیه بالشتک های عسلی

مواد لازم برای پخت بالشتک های عسلی

  • آرد (225گرم) یا ۲ لیوان
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • کره ۵۰ گرم
  • آب گرم ۱ لیوان
  • روغن به مقدار لازم
  • عسل به مقدار لازم

طرز تهیه بالشتک های عسلی

  1. ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده. روغن جامد را به آن اضافه کنید و با دست مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید .
  2. آب را اضافه کنید تا جائی که خمیر لطیفی بدست آید.۲ خمیر را در کیسه نایلون در درمای محیط به مدت یکساعت استراحت داده بعد نازک پهن کنید ( نیم سانت یا کمتر) .
  3. خمیر را به صورت مربع های ۵/۲ سانتی متری ببرید و در روغن داغ سرخ کنید . بالشتکها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  4. بعد در ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید و روی آنها را عسل بریزید
  5. می توانید هنگام سرو از خامه استفاده کنید .
  6. میتوانید بدون عسل به عنوان دورچین انواع غذاهای خورشتی …و غذاهای نونی… قرار دهید

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا