دسته‌بندی نشده

مدل دیزاین سفره غذا + ( دستور تهیه و آموزش غذا و دسر ) مخصوص مهمانهای ویژه

دیزاین سفره غذا + آموزش 2022

| دیزاین سفره غذا + آموزش | عکس سفره شام ساده | وسایل سر سفره غذا | نحوه چیدن سفره غذا روی زمین | سفره ایرانی ساده | عکس سفره ساده | سفره شام مجلسی | عکس سفره غذا | تزیین مرغ برای سفره شام در این مطلب مدل دیزاین سفره غذا + آموزش در طرح های بسیار زیبا و جالب مد سال را می توانید مشاهده نمایید.

جدیدترین ایده های تزیین برنج با زعفران
جدیدترین ایده های تزیین برنج با زعفران

جدیدترین دیزاین سفره غذا + آموزش

ماهی شکم پر
داخل شکم و بیرون ماهی رو بعد تمیز کردن،
با نمک،زردچوبه،زعفرون آبزده،آب لیموترش،ادویه ماهی یا تخم گشنیز و فلفل و سیر مزه دار کنید و دو ساعت استراحت بدید.
تو این فاصله یک عدد پیاز ریز خرد کرده تفت بدید دو حب سیر خرد شده رو هم اضافه و تفت بدید .
سبزی ساطوری شده( نعنا،گشنیز،جعفری و خیلی کم شنبلیله) بریزید چند دقیقه تفت بدید و گرده خرد شده و آلو خیس خورده اضافه کنید نمک و زردچوبه و در آخر دو ق رب انار بریزید و تفت بدید.
شکم ماهی رو با مواد پر کنید.مقداری از مواد رو برای تزیین نگه دارید.
شکم ماهی رو بدوزید.
روی سینی فر چند حلقه پیاز بچینید ماهی رو، روی پیاز قرار بدید . سینی فر رو با کاغذ فویل بپوشونید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت ،کاغذ فویل رو بردارید و گریل روشن کنید تا روی ماهی طلایی و سرخ بشه.
__بدون فر هم می تونید
داخل تابه داغ و نچسب سرخ کنید و با حرارت ملایم بپزید.

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی
طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

گالری از دیزاین سفره غذا + آموزش 1401

کوکوسبزی
مایه کوکو آماده کنید ( سبزی کوکو فرق نمی کنه چی باشه می تونیدم فقط تره یا فقط جعفری استفاده کنید)
داخل تابه روغن بریزید و داغ کنید از مایه کوکو یه لایه نازک بریزید صاف کنید ی طرفش که سرخ شد به کمک ی بشقاب، کوکو رو برگردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه و کوکو بپزه.
از تابه بردارید ی کم که از حرارت افتاد مخلوط ماست پرچرب و پنیرخامه ای رو روی تمام سطح کوکو بمالید ، گردوی خرد شده و زرشک بریزید و رول کنید بذارید توی کیسه فریزر و یکی دو ساعت داخل یخچال بذارید. بعد برش بزنید.

طرز تهیه کوکوسبزی مجلسی
طرز تهیه کوکوسبزی مجلسی

دسر موس شکلاتی
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم( ۱۵۰ گرم شیرین ۵۰ گرم تلخ)
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شیر دو لیوان دسته دار فرانسه
شکر ۱۰ ق غذا
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر کاکائو دو ق غذا
پودر ژلاتین دو ق غذا
وانیل نصف ق چ
آب نصف لیوان
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و بن ماری کنید تا شفاف شه.
شکلات تخته ای رو هم بن ماری کنید.
شیر و روی حرارت بذارید تا گرم شه خامه رو اضافه کنید وقتی آب شد پودرکاکائو وانیل رو بریزید و هم بزنید. شکلات آب شده رو اضافه کنید.
شکر و زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد به مایع که روی حرارت هست اضافه کنید وقتی شکر آب شد از روی حرارت بردارید ژلاتین بن ماری شده رو اصافه کنید و هم بزنید.
داخل ظرف مورد نظر بریزید و ۴ ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده.

طرز تهیه دسر موس شکلاتی مجلسی
طرز تهیه دسر موس شکلاتی مجلسی

جدیدترین ایده های تزیین سالاد کلم کاهو

جدیدترین ایده های تزیین سالاد کلم کاهو

اختصاصی: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا