دسته‌بندی نشده

فوت و فن تهیه مربای موز

طرز تهیه مربای موز و نکات کلیدی برای طعم عالی

مواد لازم برای تهیه مربا موز

  • موز : 4 عدد
  • آب : يك و يك‌چهارم پيمانه
  • شكر: 2 پيمانه
  • آب ليموترش : 1 قاشق

طرز تهيه مربای موز در منزل

  1. موزها را به صورت حلقه حلقه برش دهيد.آب و شكر را با هم مخلوط كنيد و روی حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شده و شربت قوام آيد
  2. سپس آب‌ليمو تازه را اضافه كنيد و بعد از جوشيدن مجدد شيره موزه‌ها را اضافه كنيد
  3. به محض اضافه كردن موزها مربا را هم زده و سريع از روي حرارت بردايد
  4. بعد از سرد شدن مربا را چند روز بدون در داخل يخچال قرار دهيد.

مربا موز

سایر نکات مربای موز

به هیچ عنوان از زعفران برای خوشرنگ تر کردن مربا استفاده نکنید. زیرا طعم اصلی موز را از بین میبرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا