دسته‌بندی نشده

فریتاتا ایتالیایی – frittata

فریتاتا ایتالیایی

مواد لازم :

:: نودل یک بسته
::عصاره گوشت یا مرغ پودر شده یک عدد
::قارچ خرد شده ریز 5 عدد
::کنسرو ذرت 2 ق غ
::فلفل دلمه ای خرد شده قرمز و زرد و سبز در مجموع یک عدد
::سوسیس خرد شده ریز یک چهارم پیمانه
::نمک و فلفل به میزان لازم
::پودر سیر و آویشن نصف ق چ
::تخم مرغ 3 عدد
::روغن مایع به میزان لازم

فریتاتا ایتالیایی

طرز تهیه :

نودل رو به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا کمی از حالت خامی در بیاد و نرم بشه بعد آبکش کنید و بذارید آبش کاملا کشیده بشه.

تخم مرغ ها رو با ذرت فلفل دلمه ای سوسیس خرد شده و نودل آبکش شده و ادویه جات و عصاره گوشت یا مرغ مخلوط کنین و هم بزنین.

نمک و فلفل مواد رو اندازه کنید. دقت کنید در صورتیکه از عصاره استفاده میکنید میزان نمک رو خیلی کم کنید.

کمی روغن در تابه ای داغ بریزین.بعد با یک قاشق بزرگ کمی از مایع بقدر یک کتلت داخل روغن داغ بریزین.

یک طرف که سرخ شد برگردونین تا طرف دیگه هم سرخ بشه یا اینکه همش رو بریزید تو تابه و قالب درست کنید.

این غذا بعنوان شام سبک و یا بدون سوسیس بعنوان دورچین دور غذاهای گوشتی مناسبه.

نکته :
::به جای نودل میتونید از ورمیشل استفاده کنید.
::مواد بنا به ذائقه شما میتواند متفاوت باشد میتونید از ژامبون و نخودفرنگی و گوشت مرغ ریش شده و اسفناج پخته شده و سیب زمینی پخته و نگینی شده و… هم استفاده کنید.

منبع : آشپزخانه من

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا