جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
طرز پخت خورش چینی با گوشت_6584c9f01fa62.jpeg
طرز پخت خورش چینی با گوشت_6584c9f01fa62.jpeg

طرز پخت خورش چینی با گوشت

سرفصل های این مقاله

طرز پخت خورش چینی با گوشت

مواد لازم :

گوشت راسته گوساله پخته یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده از هر کدام یک پیمانه
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
سویا سس سه تا چهار قاشق سوپخوری
سیر دو یا سه حبه
کره 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز پخت خورش چینی با گوشت

طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود.

سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد.

نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است.

این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: