دسته‌بندی نشده

طرز تهیه 7 مدل ترشی سیب با ادویه های مخصوص

دستور تهیه ترشی سیب

برای تهیه ترشی سیب میتوانید از انواع سیب (قرمز، زرد، گلاب و …) استفاده کنید. ترشی سیب را میتوانید با پوست یا بدون پوست درست کنید. سعی کنید در تهیه ترشی از سیب های قرمز و پفکی که حالت آردی گرفته اند استفاده نکنید. سیب ها باید سفت و آبدار باشند.

در این مقاله از مجله دلگرم انواع مختلف ترشی سیب که به دلیل وجود سبزیجات و ادویه های مختلف طعم های متفاوتی دارند را به شما آموزش میدهیم تا ترشی سیب مورد علاقه خودتان با طعم دلخواه را انتخاب کرده و درست کنید.

طرز تهیه ترشی سیب خانگی

مواد لازم جهت تهیه ترشی سیب:

  • سیب یک کیلوگرم
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • گلپر یک قاشق چایخوری
  • سرکه یک لیتر
  • نمک یک قاشق چایخوری

مراحل تهیه ترشی سیب خانگی:

سیب ها را به اندازه دلخواه خرد کرده درون شیشه بچینید. چند حبه سیر و مقداری گلپر هم، لابه‌لای آن‌ها بریزید، سرکه و نمک را به مخلوط اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی سیب رستورانی

مواد لازم برای تهیه ترشی سیب:

  • سیب نیم کیلو
  • سیر 4 حبه
  • موسیر 1 پیمانه
  • نعناع 1 پیمانه
  • سیاه دانه 3 قاشق غذا خوری
  • سرکه 1 لیتر
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

مراحل تهیه ترشی سیب:

سیب ها را شسته خشک کنید و به اندازه های دلخواه تقسیم کنید. می توانید سیب ها را نگینی خرد کنید یا حلقه ای یا اسلایس شده. برای این که ترشی ما ماندگاری بهتری داشته باشد و زود تر جا بیوفتد تمام سیب ها را درون یک قابلمه بریزید و موسیر و سیر را اضافه کنید.

به مقدار کافی سرکه اضافه کنید، جوری که مواد در سرکه شناور نباشد. سپس نصف لیوان آب نمک را اضافه کرده روی حرارت ملایم بگذرید تا کمی سیب از حالت سفتی خارج شود. (می توانید از اضافه کردن آب صرف نظر کنید.)

زمانی که از مخلوط بخار بلند شد زیر قابلمه را خاموش می کنیم توجه داشته باشید که در قابلمه نباید گذاشته شود یا سرکه به مرحله جوش برسد چون موادمان له می شود.

قابلمه را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود حالا کمی فلفل و زردچوبه و سپس ۳ قاشق سیاه دانه به آن اضافه شود و خوب باهم مخلوط نمایید.

ترشی سیب را داخل شیشه ریخته و در جای خنک بگذارید. بعد از گذشت ده روز ترشی شما آماده است و می توانید همراه غذا میل کنید. ترشی سیب را می توانید بدون استفاده از حرارت دادن با سرکه هم انجام دهید اما زمان بیشتری برای رسیدن ترشی احتیاج است.

طرز تهیه ترشی سیب

چطور ترشی سیب درست کنیم ؟

طرز تهیه ترشی سیب ترش

مواد لازم برای تهیه ترشی سیب ترش:

  • سیب ترش به مقدار لازم
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • فلفل سبز تند 4 عدد هر شیشه
  • سیر 4 حبه هر شیشه
  • نمک 1 و 1/2 ق هر شیشه
  • نعنا خشک 1 قاشق چایخوری هر شیشه

مراحل تهیه ترشی سیب ترش:

سیب ترش ها را با پوست یا پوست گرفته به اندازه دلخواه خرد کرده با فلفل و سیر و نمک و نعنا و سرکه درون شیشه بریزید. حدود 1 هفته طول میکشد تا ترشی سیب شما آماده شود.

طرز تهیه ترشی لیته سیب

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته سیب:

  • سیب به مقدار دلخواه
  • تمر هندی یک بسته
  • سرکه چهار لیوان
  • برگه زردآلو یک لیوان
  • ادویه گردو به میزان لازم
  • سیاه دانه در صورت تمایل

مراحل تهیه ترشی لیته سیب:

از سیب های سالم یا لکه دار میتوانید در این ترشی استفاده کنید، سیب ها را پوست گرفته نگینی درشت خرد کنید. سیب ها را در مقداری آب و آبلیمو قرار می دهیم تا سیاه نشود.

یک بسته تمرهندی را با چهار لیوان سرکه خیس کرده وقتی نرم شد از صافی رد کنید و هسته ها را جدا کنید. میتوانید از جوز هندی و پودر هل است در سس ترشی لیته سیب استفاده کنید.

یک لیوان برگه زردآلو را داخل سرکه ای که تمر هندی را خیس کرده اید نرم کنید و به سس ترشی لیته اضافه کنید. نمک و ادویه را به ترشی اضافه کنید.

سیب ها از داخل مخلوط آب و آبلیمو خارج کرده آبکش کنید و به سس آماده شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بخارش بلند شود. شعله را خاموش کرده اجازه دهید کاملا خنک شود.

در صورت تمایل مقداری سیاه دانه به ترشی اضافه کنید. ترشی لیته شما بعد از 3 روز آماده است.

طرز تهیه ترشی پوره سیب

مواد لازم جهت تهیه ترشی پوره سیب:

  • سیب 1 کیلوگرم
  • سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه 1 لیتر
  • نمک به میزان لازم

مراحل تهیه ترشی پوره سیب:

سیب ها را پوست گرفته، چهار قسمت کرده و هسته آنها را درآورید. در ظرف ریخته یک استکان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سیب را له کرده با سایر مواد مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.

شکر را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود. سیاه دانه را با مواد مخلوط نموده داخل شیشه بریزید و اجازه دهید یک هفته بماند تا جا بیفتد.

طرز تهیه ترشی سیب

ترشی سیب با ادویه مخصوص

طرز تهیه ترشی سیب درختی

مواد لازم جهت تهیه ترشی سیب درختی:

  • سیب درختی ۲ کیلو گرم
  • سیاه دانه یک قاشق غذا خوری
  • سرکه یک کیلو گرم
  • نبات صد گرم
  • دارچین یک قاشق غذا خوری
  • زنجبیل یک قاشق غذا خوری
  • گلپر کوبیده یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی به دلخواه
  • سیر درشت رنده شده به دلخواه

مراحل تهیه ترشی سیب درختی:

در ابتدا سیب ها را پوست می گیریم و قاچ می کنیم و آن ها را مقداری با سرکه می پزیم تا کمی نرم شود . سپس گلپر کوبیده و زنجبیل و دارچین و سیاه دانه ها را همراه با نمک و نبات به سیب ها اضافه میکنیم و با تنظیم سطح سرکه که کاملا روی مواد را بگیرد ،

آن ها را داخل ظرف سفالی یا شیشه ای میریزیم . در این مرحله می توانیم چند حبه سیر را به صورت درشت رنده کنیم و در این ترشی بریزیم تا مزه آن بهتر شود .

همچنین می توانید مقداری فلفل دلمه ای خلال شده ی رنگی را برای رنگین شدن این ترشی در ترشی بریزیم . پس از آن در ظرف ترشی را محکم می بندیم تا هوا به آن نرسد . سپس ظرف را در جای خنک قرار می‌دهیم . پس از دو تا سه هفته ترشی آماده ی مصرف است .

طرز تهیه ترشی سیب با پوست

مواد لازم جهت تهیه ترشی سیب با پوست:

  • سیب ترد با پوست و تکه تکه شده 400 گرم
  • پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  • سیر خرد شده 1 قاشق سوپخوری
  • زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوری
  • شکر نصف پیمانه
  • سرکه سیب 1 لیوان
  • برگ ریحان 20 عدد
  • زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • پودر فلفل نصف قاشق چایخوری
  • پودر میخک نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه ترشی سیب درختی:

تمام مواد را مخلوط کنید روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود. سیب را در شیشه ریخته و مواد سرکه را رویش بریزید. بگذارید تا چند روز بماند و ترشی شما جا بیفتد.

همچنین بخوانید:

ترشی گیلاس : طرز تهیه ۳ مدل ترشی گیلاس در منزل

طرز تهیه ترشی لیته خرمالو به روشی ساده

طرز تهیه ترشی به + روش تهیه ادویه مخصوص ترشی به

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا