دسته‌بندی نشده

طرز تهیه 3 مدل ترشی سبزیجات ارمنی

دستور تهیه ترشی ارمنی خوشمزه و خانگی

ترشی های ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می شوند و طعم بسیار خوشایندی دارند، ترشی فلفل شیرین ارمنی جزو ترشی هایی است که در دنیا محبوبیت زیادی دارد و یک روش خوشمزه برای نگهداری فلفل شیرین در فصل زمستان است.

روش اول تهیه ترشی ارمنی

مواد لازم ترشی کلم ارمنی

  • کلم سفید : 2 کیلوگرم
  • چغندر : 2 عدد
  • هویج : 2 عدد
  • سیر : 2 عدد
  • فلفل بلغاری : 2 عدد
  • فلفل تند : 2 عدد
  • آب : 1 لیتر
  • نمک : 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی : 1 لیوان
  • سرکه : 1 فنجان

طرز تهیه ترشی کلم ارمنی

سبزیجات را بشویید ، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید ، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.سرکه و روغن را اضافه کنید.
سبزیجات را در شیشه ای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل نمایید.


 ترشی ارمنی

روش دوم تهیه ترشی ارمنی

مواد لازم ترشی ارمنی

  • برگ بو : 2 عدد
  • کلم سفید : نصف یک عدد کوچک، 4 قاچ شده
  • لوبیا سبز : 200 گرم، سر و دم گرفته
  • پیازچه : 4 عدد
  • سیر : 1 بوته، فقط پوست بیرونی را بکنید
  • برگ شوید : 50 گرم
  • برگ ترب سفید : 2 عدد یا 50 گرم ترب سفید خرد شده
  • آب : یک سوم لیتر
  • سرکه : دو سوم لیتر
  • نمک دریای درشت : 3 قاشق غذاخوری
  • دانه فلفل سیاه : 10 عدد

حتماً بخوانید:

طرز تهیه ترشی ارمنی

سبزیجات را خرد کنید و به همراه ادویه ها مخلوط نموده در شیشه تمیز بریزید. سرکه ، آب ، نمک و فلفل سیاه را مخلوط نموده روی حرارت به جوش بیاورید و روی سبزیجات بریزید به طوری که رویش را بپوشاند. در شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری نمایید تا جا بیوفتد.


 ترشی سبزیجات ارمنی

روش سوم فلفل شیرین ارمنی

مواد لازم ترشی فلفل شیرین ارمنی

  • فلفل شیرین : 7 کیلوگرم
  • گشنیز و کرفس : 200 گرم
  • سیر : 1 بوته
  • دانه های فلفل : 10 عدد
  • برگ بو : 2 عدد
  • روغن آفتابگردان تصفیه شده : 0.5 لیتر
  • آب : 0.5 لیتر
  • سرکه : 1 لیتر
  • نمک : 3 قاشق غذاخوری
  • شکر : 100 گرم

طرز تهیه ترشی فلفل شیرین ارمنی

فلفل دلمه را به چهار قسمت برش بزنید و دانه ها و قسمت های سفیدش را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد نمایید.آب ، دانه ای فلفل ، سرکه ، نمک و شکر را به جوش بیاورید ، فلفل دلمه ها و کرفس را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه بجوشانید.
تمام سبزیجات را در شیشه بریزید و رویش را با مخلوط آب سرکه و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را در قابلمه بگذارید و تا نیمه از آب پر کنید و اجازه دید 20 دقیقه بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود و در یخچال بگذارید. در صورت نیاز و در صورتی که مایع ترشی کم بود می توانید سرکه بیشتری به مواد اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا