دسته‌بندی نشده

طرز تهیه 10 غذای روسی که تا به حال طمع آن را نچشیده اید

دستور پخت غذاهای روسی

در این مقاله از مجله دلگرم قصد داریم به شما عزیزان چند نمونه غذای روسی آموزش دهیم تا به راحتی آن ها را در منزل درست کنید و اعضای خانواده را شگفت زده کنید.

طرز تهیه بورش روسی

مواد لازم برای سوپ برش روسی:

  • چغندر (لبو) 3 عدد متوسط
  • سیب زمینی 2 عدد متوسط
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • کنسرو لوبیا 400 گرم
  • برگ بو 2 عدد
  • آب 10 فنجان
  • آب مرغ 6 فنجان
  • سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
  • شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن 4 قاشق غذاخوری
  • هویج 2 عدد
  • کلم پیچ نصفه

مراحل تهیه سوپ بُرش روسی:

سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود.

برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را معمولاً با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو می‌کنند. این سوپ جدید و خوشمزه دستور پختی بسیار ساده دارد و بدلیل ترکیباتش یک سوپ رژیمی و مقوی برای فصل پاییز و زمستان محسوب می شود.

چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت بپزند. طوریکه کاملا پخته و نرم شوند و چاقو به راحتی داخل آن فرو برود. لبوها را از آب خارج کنید و کنار بگذارید. آب لبو را نگه دارید.

سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آنها را خرد کنید و داخل آب لبو بریزید. حدود 15 تا 20 دقیقه سیب زمینی ها را بپزید تا نرم شوند.

هویج را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را رنده کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه 4 قاشق روغن بریزید و پیاز و هویج را داخل آن بریزید و به مدت 7 الی 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در انتها کچاپ را اضافه کنید و مجددا چند دقیقه تفت دهید.

نصف کلم را ریز خرد کنید و به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید. لبوهای پخته شده را با رنده درشت رنده کنید. می توانید آن ها را بصورت خلالی نیز خرد کنید.

سپس لبوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. 6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا( به همراه سس کنسرو) را به سوپ برش اضافه کنید و هم بزنید.

هویج و پیاز تفت داده شده را همراه با شوید خرد شده را داخل سوپ برش بریزید. اجازه دهید سوپ به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا جا بیفتد و کلم ها کاملا نرم شوند.

سوپ برش روسی خوشرنگ و خوش طعم را داخل ظرف بریزید. با خامه ترش یا مایونز و کمی شوید تازه آن را تزیین کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکته: بهتر است این سوپ را همراه با خامه ترش سرو کنید. می توانید خامه ترش را خودتان در منزل درست کنید.

غذای روسی

طرز تهیه سوپ روسی

طرز تهیه بلینی پنکیک روسی

مواد لازم برای تهیه بلینی:

  • چهار و ربع فنجان شیر
  • یک سوم قاشق نمک
  • دو قاشق شکر
  • ۵ تخم مرغ
  • یک هشتم بیکینگ پودر
  • ۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۳ قاشق روغن
  • یک فنجان آب جوش
  • دو سوم فنجان کره آب شده

مراحل تهیه بلینی پنکیک روسی:

شیر و تخم مرغ را به خوبی با هم ترکیب کنید و نم و شکر و بکینگ پودر اضافه کنید، آرد و روغن و آب جوش را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط را کناری بگذارید تا ۲۰ دقیقه استراحت کند‌.

کره را روی ماهیتابه داغ کنید و مقداری از مخلوط را به قدری درون ماهیتابه بریزید که به اندازه ی یک cd نازک باشد. دقت کنید که بلینی باید گرد و نازک باشد. ماهیتابه را به گونه ای روی اجاق حرکت دهید که بلینی شکل گرد خود را حفظ کند.

برای ۹۰ ثانیه بگذارید بلینی بپزد. سپس از لبه مقداری بلینی را بالا بیاورید. و ببینید آیا رنگ طلایی گرفته است یا خیر؟ اگر طلایی شده بود آن را پشت و رو کنید و بگذارید ۶۰ ثانیه ی دیگر هم بپزد.

پس از پخت هر بلینی آن را روی بلینی دیگر قرار دهید و دور آنها یک پارچه ی تمیز بکشید تا گرم بماند. پس از پخت هر ۴ عدد بلینی مقداری کره به ماهیتابه اضافه کنید.

بنا به سلیقه ی خودتان مربا یا شربت محبوبتان را در وسط یک الی ۴ بلینی قرار دهید و آن را رول کرده و سپس صاف کنید تا شبیه مستطیل شود.

طرز تهیه غذای روسی

طرز تهیه چند نوع غذای روسی

طرز تهیه سالاد روسی

مواد لازم برای تهیه سالاد روسی:

  • هویج ۱ عدد
  • کالباس ۵۰۰ گرم
  • خیارشور ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • شوید و سس مایونز به اندازه کافی

مراحل تهیه سالاد روسی:

ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم سپس مقداری آب روی آنها می ریزیم تا جایی که کاملا آب روی سطح سیب زمینی ها را بگیرد،سپس حرارت را ملایم می کنیم تا پخته شوند. باید دقت داشته باشیم که نگذاریم به حدی پخته شوند که زمان خرد کردن له شوند.

پس از پخت پوست سیب زمینی ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های که نه خیلی کوچک باشند که در سالاد دیده نشوند و نه بزرگ که ظاهر زیبایی نداشته باشد خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.

کالباس ها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم و همین طور خیار شورها را نیز روی به شکل مربع برش می زنیم و به مواد ملحق می کنیم. نخود فرنگی وسس مایونز و فلفل سیاه،نمک را نیز روی مواد میریزیم و با قاشق خوب مواد را زیر و رو می کنیم.

هویج را هم می توانیم خام در این سالاد استفاده کنیم و هم آبپز شده که این بستگی دارد اگر در داخل سالاد بخواهیم بریزیم بهتر است یا بخار پز کنیم یا آبپز و سپس روی تخته آشپزخانه خرد کنیم ولی اگر ترجیح می دهید خام مصرف کنید می توانید رنده کنید و از آن در سالاد استفاده کنید.

مقدار سس نیز بستگی به تمایل شما دارد ولی این سالاد مانند سالاد ماکارانی با سس فراوان خوشمزه تر میشود. در پایان سالاد را حسابی مخلوط می کنیم و روی مواد شوید خشک می پاشیم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و روی آن سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان کنید.

طرز تهیه غذای روسی

طرز تهیه غذای روسیه

ماهی قزل آلا دودی یا شاه ماهی شور به سبک روسی

انواع و اقسام ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند در غذاهای روسی استفاده می شوند. یک آشپز روسی باید به خوبی طرز پخت هر ماهی را بداند وگرنه در روسیه اصلا به عنوان یک آشپز شناخته نخواهد شد.

در منوی رستوران های روسی اغلب ماهی قزل آلا یا انواع ماهی های دودی شده را خواهید یافت. پیشنهاد می کنیم حتما یکبار غذاهای ماهی دار را در روسیه امتحان کنید زیرا در این کشور همیشه از ماهی های تازه استفاده می شود و خیالتان از این بابت راحت است.

یکی از محبوب ترین خوراک های ماهی، خوراک ماهی قزل آلا دودی یا شاه ماهی شور (Smoked salmon or salted herring) است، همانطور که از نام این غذا مشخص است اصلی ترین ماده ی آن ماهی قزل آلا یا شاه ماهی است.

برای یک خوراک تمام عیار قزل آلا یا شاه ماهی از چغندر، پیاز و سبزیجات استفاده می کنند تا طعمی متفاوت به ماهی ها بدهند. این غذا با سس مایونز سرو می شود.

خوب است بدانید که ماهی هایی مثل قزل آلا، کپور، زاننده، ماهی خاویاری و استریل به وفور در روسیه استفاده می شوند و در اغلب رستوران های مسکو به راحتی می توانید آن ها را نوش جان کنید.

طرز تهیه غذای روسی

بهترین غذای روسی

طرز تهیه خوراک رومانف روسی

مواد لازم برای تهیه رومانف روسی:

  • سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
  • قارچ ورقه شده: ۳۵۰ گرم
  • ژامبون مرغ: چهار ورق
  • پیاز: یک عدد
  • زعفران دم‌کرده: یک قاشق چایخوری
  • کره: سه قاشق سوپخوری
  • آرد: سه قاشق ســوپخوری
  • شیر: یک و نیم پیمانه
  • نمک، آبلیــمو و روغن: به مــیزان لازم
  • پنیر پیتزا رنده شده: ۳۵۰ گرم

مراحل تهیه رومانف روسی:

سینه‌ مرغ را به مکعب‌های پنج سانتی‌متری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط می‌کنیم و چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود.

مرغ‌های مزه‌دار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می‌دهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت می‌دهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه می‌کنیم تا رنگ آن سیاه نشود.

ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب می‌کنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت کپه‌ای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپه‌ای می‌ریزیم و روی قارچ‌ها را با ورق‌های ژامبون می‌پوشانیم.

برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کم‌کم اضافه نموده و سریع هم می‌زنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل می‌زنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را می‌پوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس می‌ریزیم.

ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی بالاترین طبقه قرار می‌دهیم تا روی خوراک طلایی شود.

طرز تهیه غذای روسی

معروف ترین غذای روسی

طرز تهیه دراچنا روسی

مواد لازم برای تهیه دراچنای روسی:

  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیازچه خلال شده: یک دسته
  • سیر خرد شده: یک حبه
  • گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده: 4 عدد
  • آرد سبوس دار: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر: 4 قاشق غذاخوری
  • خامه زده شده: دو سوم لیوان
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

مراحل تهیه دراچنای روسی:

ابتدا پیازچه و سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. سپس کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و پیازچه و سیر را داخل آن بریزید و پخش کنید. گوجه فرنگی را خرد کرده و روی پیازچه و سیر بریزید. جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید.

در یک کاسه آرد و شیر را مخلوط کرده و خامه را به تدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل را افزوده و مخلوط را روی سبزیجات بریزید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.دارچنا را در فر بگذارید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه پخته و برشته شود.

طرز تهیه غذای روسی

آموزش غذای روسی

طرز تهیه پلمنی روسی

مواد لازم جهت تهیه پلمنی روسی:

  • گوشت چرخ کرده گوساله 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک فلفل مقدار کافی
  • آرد 1/2 فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آب 1/2 لیوان
  • روغن مایع مقدار کافی

مراحل تهیه پلمنی روسی:

ابتدا و برای شروع تهیه این غذای روسی و خوشمزه، خمیر غذا را تهیه می کنیم، برای این منظور داخل یک ظرف 1/2 فنجان آرد و 2 عدد تخم مرغ و 1/2 لیوان آب و کمی نمک را می ریزیم و انها را با هم خوب مخلوط می کنیم و سپس به خمیر تهیه شده برای مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم.

سپس در ادامه در این مرحله، سراغ تهیه مواد میانی این پیراشکی روسی می رویم، پس 1 عدد پیاز را شسته و ان را پوست گرفته و به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.

سپس 2 حبه سیر را پوست کنده و له می کنیم و به تابه پیاز اضافه می کنیم و ان را تفت می دهیم تا بوی سیر بلند شود. سپس در ادامه 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله را به گوشت و پیاز تفت داده مرحله قبل اضافه می کنیم و گوشت را تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و بپزد.

سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی به گوشت اضافه می کنیم تا مزه دار شود.اکنون مواد میانی پلمنی ما آماده است. در ادامه بعد از 30 دقیقه استراحت خمیر تهیه شده در مرحله اول، مجددا سراغ خمیر پیراشکی می رویم و از خمیر چونه هایی به اندازه گردو بر می داریم

و آن ها را با وردنه روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده باز و پهن می کنیم و از مواد گوشتی مرحله قبل کمی داخل خمیر پلمنی قرار می دهیم. سپس لبه های خمیر را روی هم می گذاریم و فشار می دهیم و سپس ابتدا و انتهای ان را به هم می رسانیم. این کار را برا ی تمام خمیر ها انجام می دهیم.

سپس در ادامه در این مرحله باید پلمنی ها را پخت، پس در یک قابلمه آب و نمک می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و پلمنی های تهیه شده را داخل قابلمه می گذاریم و ان را در اب و نمک برای مدت 7 دقیقه می جوشانیم تا پلمنی روسی ما بپزد و اماده شود.

وقتی پلمنی ها آماده شد آن را از آب بیرون می آوریم و پلمنی روسی را در ظرف مناسب می گذاریم و برای شام آن را همراه با سس تند و سالاد و سبزی خوردن و … میل می کنیم. نوش جان.

طرز تهیه غذای روسی

طرز تهیه فینگر فود روسی

طرز تهیه واویشکا روسی

مواد لازم جهت تهیه واویشکا روسی:

  • گوشت 100-200 گرم
  • چرخ کرده دل و جگر خرد شده 200 گرم (می توانید اگر دوست دارید از قلوه هم استفاده کنید)
  • پیاز سفید درشت 1 عدد
  • عدد رب گوجه فرنگی 1 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
  • فلفل سبز دلمه‌ ای خرد شده 1 عدد
  • نمک و فلفل و زرچوبه به اندازه کافی

مراحل تهیه واویشکای روسی:

اول گوشت و پیاز رنده شده و زرچوبه را داخل ماهیتابه (که روغن مایع کمی ریخته شده) بریزید و بگذارید خوب تفت بخورد و بعد دل و جگر خرد شده (ریز ریز شده) را داخل گوشت بریزید تا آب انداخته و قل بزند و بعد رب گوجه را اضافه کنید.

در آخر می‌ توانید چند حلقه پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده و فلفل و نمک را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا مخلوط بپزد. برخی افراد در واویشکا (یا وامیشکا) تخم مرغ هم می‌ ریزند به این ترتیب که یک تخم مرغ را در ظرفی با چنگال می زنند و بعد در مخلوط می‌ریزند و به هم می‌زنند تا جدا جدا شود.

نکته: اگر گوشت و جگر به اندازه کافی آب نینداختند برای خشک نشدن غذا یک ته استکان آب جوش اضافه کنید.

طرز تهیه غذای روسی

غذای روسی ساده

طرز تهیه کتلت روسی

مواد لازم جهت تهیه کتلت روسی:

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • نان باگت ½ نان
  • شیر گرم ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۳ حبه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن به مقدار کافی

مراحل تهیه کتلت روسی:

برای تهیه کتلت روسی خوشمزه ابتدا شیر گرم را به همراه نان باگت داخل یک کاسه مناسب می ریزیم تا نان باگت به خوبی خیس بخورد و کامل خمیر شود. در ادامه سیر و پیاز را پس از پوست گرفتن داخل میکسر می ریزیم.

پس از اینکه سیر و پیاز به خوبی میکس شدند، مخلوط نان باگت و شیر را هم به میکسر اضافه می کنیم و مجددا مواد را با هم میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، در ادامه مواد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

در این مرحله گوشت چرخ کرده را نیز به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه یکی از تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم و مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه مایه کتلت را به خوبی ورز دادیم، در صورتی که چسبندگی لازم را نداشت تخم مرغ دوم را نیز اضافه می کنیم، در صورتی که مایه کتلت منسجم بود و چسبندگی داشت نیاز نیست تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم.

در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت کمی استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله مقداری روغن داخل تابه می ریزیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست به آن شکل می دهیم و درون روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد باید آنها را بر گردانیم.

در مراحل پایانی سرخ شدن کتلت ها می توانیم به دلخواه چند گوجه فرنگی را از وسط نصف کنیم و کنار تابه قرار دهیم تا سرخ شوند. در پایان کتلت ها را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

طرز تهیه غذای روسی

غذای روسی خوشمزه

طرز تهیه بیتکی روسی

مواد لازم جهت تهیه بیتکی روسی:

  • گوشت گوساله چرخ‌کرده: 500گرم
  • خمیر مغز نان ساندویچی: یک عدد
  • شیر: یک‌چهارم پیمانه
  • پیازمتوسط: یک عدد، رنده شده
  • شوید ساطوری: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد سفید: یک‌دوم پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای سس شوید:

  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: یک و یک‌ دوم پیمانه آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌ مرغ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مراحل تهیه بیتکی روسی:

خمیر میان نان را در شیر خیس کرده و با انگشت مخلوط کنید تا یکدست شود. آب پیاز رنده شده را گرفته و همراه خمیر و شیر، با گوشت مخلوط کنید. شوید و تخم‌مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

همه مواد را یک دقیقه ورز دهید تا به خوبی مخلوط شوند، سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مایه گوشت خودش را بگیرد.

مایه را به شکل 8 کتلت گرد به ضخامت یک سانتی‌متر درآورده و در آرد بغلتانید. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هرطرف بیتکی‌ها را 6 دقیقه سرخ کنید.

برای تهیه سس، کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک داغ کنید. هنگامی‌که روی آن کف کرد و رنگ کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از 30 ثانیه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا سس به غلظت ماست معمولی در آید.

سس را از روی شعله برداشته و آبلیمو و شوید را اضافه کنید. زرده تخم‌مرغ را 30 ثانیه بزنید، سپس به آرامی با سس مخلوط کرده و سس را هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با بیتکی‌ها سرو کنید.

طرز تهیه غذای روسی

نحوه پخت غذای روسی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید و در منزل این غذاهای خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

روشی آسان برای تهیه نان روسی سیب زمینی و بادمجان

7 غذای معروف کشور مالزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا