دستهبندی نشده
طرز تهیه ی گوردیتا خوراک محبوب مکزیک
آموزش راحت و آسان طرز تهیه گوردیتا
غذاهای مکزیکی از محبوبیت بسیاری در کشورهای مختلف جهان برخوردارند. در این مقاله به معرفی این غذای خوشمزه میپردازیم. بادلگرم همراه شوید.
آموزش و طرز تهيه گوردیتا (غذای مكزيكی)
مواد لازم برای تهیه گوردیتا
- آرد :3/5 فنجان
- آب جوش :1/5 فنجان
- نمک :1/5 قاشق چایخوری
- مایه آماده :یک قاشق چایخوری
- روغن نباتی :2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه تاکو
- گوشت چرخ کرده :450 گرم
- چاشنی تاکو :2 الی3 بسته
- پنیر چدار رنده شده :2 فنجان
- کاهوی خرد شده :به مقدار لازم
- زیتون سیاه خرد شده :به مقدار لازم
- گوجه فرنگی خرد شده :به مقدار لازم
- خامه ترش :به مقدار لازم
- سالسا :به مقدار لازم
- آووکادو یا گواکامولی :به مقدار لازم
طرز تهیه گوردیتا خوشمزه
- 2فنجان آرد را همراه با آب جوش در کاسه ای بریزید، خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و روی آن را بکشید. بگذارید 30 دقیقه بماند.
- در کاسه جداگانه ای، 1/5 فنجان آرد با نمک و مایه بریزید و روغن اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آن را به آرد اضافه کرده و 2 یا 3 دقیقه روی سطح چربی آن را ورز دهید، می توانید از میکسر نیز استفاده کنید. خمیر باید کمی چسبناک باشد، اگر زیادی چسبناک بود می توانید کمی بیشتر آرد بریزید.
- کاسه ای را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید، روی آن کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید یک ساعت در جای گرمی بماند.
- خمیر را به 8 تکه تقسیم کنید و روی آن ها را بکشید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه دیگر بماند.
- تابه را روی شعله متوسط بگذارید و هر تکه را یکی یکی در تابه بگذارید و با دست پهن کنید.
- هر کدام از تکه ها را جدا جدا حدود یک یا 2 دقیقه در تابه هشک بپزید تا لکه های قهوه ای روی آن ها نمایان شود.
- می توانید تکه های پخته را در ظرفی بگذارید و رویش فویل بکشید و در فر بگذارید بماند.
- در این حین، گوشت چرخ کرده را با چاشنی تاکو و طبق دستورالعمل روی بسته آماده کنید.
- گوردیتاهای گرم را با گوشت تاکو پر کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی