دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی مربای قارچ عجیب ولی خوشمزه و پر خاصیت

آموزش طرز تهیه مربای قارچ و اصول مربای قارچ خانگی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ی مربای قارچ

  • قارچ ارینجی: پانصد گرم
  • زعفران (آب شده) : به مقدار لازم جهت خوشرنگ و خوش عطر شدن
  • شکر : هشتصد گرم
  • پودر هل : یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای قارچ

  1. ابتدا قارچ ها را شسته و اجازه دهید خشک شوند (این مرحله در مورد قارچ ارینجی، قابل حذف است بدین دلیل که قارچ ارینجی به خاطر بهداشتی بودن مراحل تولید، نیاز به شستشو ندارد).
  2. سپس قارچ ها را نگینی خرد کرده و داخل ظرف در دار بریزید و لا به لای قارچها شکر اضافه کنید (یعنی یک لایه قارچ و یک لایه شکر).
  3. درب ظرف را ببندید و به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکر به خورد قارچها رفته و قارچها کمی آب بیندازد.
  4. بعد از گذشت زمان مذکور، قارچها را روی حرارت خیلی ملایم قرار داده و اجازه دهید ریز بجوشد و قوام بیاید.
  5. نیم ساعت مانده به اتمام پخت، زعفران و پودر هل را به مربا اضافه کنید و در انتها قبل از اینکه مربا را از روی حرارت بردارید، آبلیمو را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. مربای قارچ ارینجی آماده است.

نکات طلایی برای تهیه ی هر چه بهتره مربای قارچ

  • – می توانید به جای پودر هل، از سه تا چهار عدد هل درسته که روی پوست آنها خراش ایجاد کرده اید، استفاده کنید.
  • – می توانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید.
  • نکات طلایی برای خوش رنگ و خوش طعم شدن مربای قارچ
  • در صورت تمایل می توانید قارچ ها را خرد کنید و با آبلیمو بشویید تا رنگ مربای قارچ سفید شود.
  • قارچ دکمه ای نسبت به قارچ صدفی به مدت زمان بیشتری برای پخت نیازمند است.
  • در صورت تمایل می توانید در دستور پخت مربای قارچ به جای پودر هل از ۵ دانه هل سبز استفاده کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا