دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک تابه ای هندوانه ای مناسب برای شب یلدا

طرز تهیه کیک هندوانه ای بدون فر برای شب یلدا

کیک هندوانه ای برای شب یلدا، انوع و روش های مختلفی دارد. اما آموزشی که در ادامه خواهید دید بسیار آسان بوده و نیاز به فر ندارد. شما به راحتی می توانید این کیک را در ماهیتابه درست کنید و از آن لذت ببرید.

کیک تابه ای با طعم هندوانه برای شب یلدا

مواد لازم جهت تهیه کیک هندوانه ای:

  • تخم‌ مرغ ۳ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • ارد ۲ پیمانه
  • دو سوم پیمانه شیر یا اب نصف
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • رنگ خوراکی سبز و قرمز

کیک شب یلدا

کیک هندوانه برای شب یلدا

روش تهیه کیک هندوانه ای:

اول تابه مورد نظر رو خوب چرب کنید. روی شعله، شعله پخش کن بذارید و روشن کنید تا گرم بشه. اول تخم مرغ، شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم بشه بعد روغن و شیر رو اضافه کرده در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده.

حالا نصف مواد رو بذارید برای رنگ قرمز و در ظرفی بریزید و کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا یکدست بشه. مابقی مواد هم به دو قسمت کنید برای رنگ سفید (ساده) و سبز رنگ مواد سبز رنگ‌ بیشتر از سفید باشه.

مواد رو که رنگی کردید و آماده شد اول رنگ سبز رو بریزید. خودش پهن میشه، بعد مواد سفید رنگ در مرکز تابه بریزید و بعدش در مرکز سفید رنگ مواد قرمز. مواد که روی هم در وسط ریخته میشه خیلی راحت و مرتب توی تابه پهن میشه و شکل میگیره حالا سرش دمکنی بذارید و روی حرارت متوسط اجازه بدید بپزه.

بعد نیم ساعت با خلال چک کنید وقتی پخت و خاموش کردید و کیک گرمه روش رو با شکلات اشکی تزیین کنید مثل دونه های هندوانه چون کیک گرمه شکلات ها روش فیکس میشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا