طرز تهیه کیک تابه ای هندوانه ای مناسب برای شب یلدا
طرز تهیه کیک هندوانه ای بدون فر برای شب یلدا
کیک هندوانه ای برای شب یلدا، انوع و روش های مختلفی دارد. اما آموزشی که در ادامه خواهید دید بسیار آسان بوده و نیاز به فر ندارد. شما به راحتی می توانید این کیک را در ماهیتابه درست کنید و از آن لذت ببرید.
کیک تابه ای با طعم هندوانه برای شب یلدا
مواد لازم جهت تهیه کیک هندوانه ای:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر یک پیمانه
- ارد ۲ پیمانه
- دو سوم پیمانه شیر یا اب نصف
- روغن مایع نصف پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- رنگ خوراکی سبز و قرمز
کیک هندوانه برای شب یلدا
روش تهیه کیک هندوانه ای:
اول تابه مورد نظر رو خوب چرب کنید. روی شعله، شعله پخش کن بذارید و روشن کنید تا گرم بشه. اول تخم مرغ، شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم بشه بعد روغن و شیر رو اضافه کرده در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده.
حالا نصف مواد رو بذارید برای رنگ قرمز و در ظرفی بریزید و کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا یکدست بشه. مابقی مواد هم به دو قسمت کنید برای رنگ سفید (ساده) و سبز رنگ مواد سبز رنگ بیشتر از سفید باشه.
مواد رو که رنگی کردید و آماده شد اول رنگ سبز رو بریزید. خودش پهن میشه، بعد مواد سفید رنگ در مرکز تابه بریزید و بعدش در مرکز سفید رنگ مواد قرمز. مواد که روی هم در وسط ریخته میشه خیلی راحت و مرتب توی تابه پهن میشه و شکل میگیره حالا سرش دمکنی بذارید و روی حرارت متوسط اجازه بدید بپزه.
بعد نیم ساعت با خلال چک کنید وقتی پخت و خاموش کردید و کیک گرمه روش رو با شکلات اشکی تزیین کنید مثل دونه های هندوانه چون کیک گرمه شکلات ها روش فیکس میشه.